Bátyám megőrült? Nagyon megijeszt néha.
Az emeleten voltunk, playstationoztunk. Mikor végre én nyertem akkor mondtam, hogy oké megyek le enni, erre rám néz, tök furán és közel hajol. - Van valami a hajadban azt mondja és kiszedte. De esküszöm, hogy a számat nézte, úgyhogy arrébb húzódtam. Felálltam és az ajtó felé indultam. Észre vette hogy vmi nincs rendben és megkérdezte, hogy Miért vagyok ilyen? Félek tőle?
Mondom nem...csak... Néha olyan furán viselkedik. Ekkorra már az ajtó előtt álltam, kimentem volna de ő benyomta a nyíló ajtót. Na ekkorra már tényleg féltem, mert megint tök közel volt és engem nézett. Szerencsére ekkor haza jött apa és akkor kiengedett. Most meg napok óta alig szól hozzám, meg mintha kerülne... Mi az isten ez?
Elvileg küldtem priviben mindenkinek... De azóta megint felpörögtek az események...
Most sikerült neki ami eddig nem... Azt mondta, hogy elköltözik nemsokára, de még nem talált neki tetsző helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!