Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Olyanok, miért nem írnak ki...

Olyanok, miért nem írnak ki kérdéseket akik mindent megkapnak és a testvérük meg nem? Van itt olyan aki azon háborodik fel, hogy mindent megkap, de a tesója nem?

Figyelt kérdés

Miért nem kérdezi meg senki sem, hogy én, miért kaptam autót, meg lakást és a tesómnak, miért kell albérltben élnie???

(Csak olyanokat olvasni, hogy mert a tesóm mindent megkap, pénz, kocsi, lakás, Ő meg éljen hogy tud, albérletben vagy a barátjával. Főleg ha fiú kap, mert a lánynak semmi nem jár).

2015. szept. 25. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal kérdések és problémák megoldását kereső személyeknek szól, akik választ várnak valamire.

Miért írjon ide olyan valaki, akinek se kérdése, se problémája nincs?

2015. szept. 25. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt egy kérdés, ahol a kérdező rosszul érezte magát, mert a szülei vele "kivételeztek" a testvérét meg lenézték, semmibe vették, azért mert az egyikük a családot választotta a másik meg a karriert.
2015. szept. 25. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem is értem, hogy mi célja a kérdésednek. Már bocs.
2015. szept. 25. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

volt már hasonló kérdés és tudod mi lett belőle???

"nem kell nagyképűsködni"

"nem kell menőzni"

"nem kellene felvágni"

...

több ilyen kérdést is láttam már, általában törölték, mert tényleg úgy volt megfogalmazva (lehet véletlen), hogy a kérdező leírta mennyi a vagyona, milyen sikeres...

2015. szept. 25. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben a kivételezett gyerek észre sem veszi, hogy ő kivételezett, főleg ha mondjuk a baráti társasága ugyanolyan színvonalon él. Vagy ha észreveszi, akkor megideologizálja, hogy azért, mert a másik nem érdemli meg.
2015. szept. 25. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs tesvérem, és nekem sincs semmim, csak itt olvasgatva erre panaszkodtak 2-en is az elmúlt napokban.
2015. szept. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!