Vannak itt olyanok akiknek 3 vagy annál több testvérük van?
Nekem sok testverem van. Gyerekkent nehez volt mert ennyi gyereket eltartani nehez volt es eppen csak a legeslegszuksegesebb gondokat kaptuk meg (neha azt sem). Nekem ez nem okozott tul nagy gondott 16 evesen mar nem eltem otthon (a kicsiknek rossuabb volt).
Felnottkent mar sok jobb mindenki "el van" ki jobban ki megjobban.
Gyereknek hatrany, felnottkent elony!
A barátnőmék nagy családosok, 6-an vannak testvérek.
Ő nagyon szerette, szereti
Mindenkinek megvolt mindene, mindenkivel foglalkozott egyénenként a két szülő.
Nem szenvedtek sosem semmiben hiányt, az elmondása szerint.
Mind két szülő pedagógus..
a legkisebb most 10 év körüli, a barátnőm 24 éves, most költözött el otthonról.
egyetmre járt, és 2 18 év feletti tesója is oda jár, sőt, még egy erasmusos külföldi félévet is kispóroltak neki.
persze diákmelót mindannyian a lehetőségeikhez mérten vállalnak, segítik egymást és a szülőket is ott, ahol lehet.
Ő egy óramű pontosságal működő csapatnak jellemzi magukat.
reméli neki is megadatik egy ekkora család..
van aki így éli meg:)
Édesanyám pont az ellenkezőjeként élte meg gyerekként, most felnőttként örül, hogy sok tesója van...de neki a szülei nem nevelése az oka...
nem tudatosan vállalták, hanem nem védekeztek szimplán, amikor jött..jöttt a gyerek, így 10. anyu (pedig nem roma a család, csak nagyun műveletlenek voltak, anyut 45 évesen szülte a nagyanyám
3tesverem van
Batyam 30 En 26
Hugom 24
Ocsem 20
Orulok neki h ennyien vagyunk, felnott fejjel is szamithatunk egymasra, rengeteget beszelunk, jarunk egymashoz. Nekem vane gy lanyom akit most elkenyesztetnek hugomnak szeptemberben erkezik a kisfia.
Igy a gyerkocok miatt is nagyon osszetartunk.
Arrol nem is beszelve gyerekkent miket nem muveltunk. Oldalakon keresztul tudnek errol irni. :-)
Nekem 3 testvérem van, ami néha nagyon idegesítő és akkor örülnék ha nem lennének tesóim, de amúgy örülök neki, hogy vannak tesóim.
De az nem jó, hogy középső vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!