Félek a tesómtól?

Figyelt kérdés
Lányok vagyunk, ő 16 én 13. És eléggé el van kényeztetve,hiába mondom anyáéknak hogy vegyenek vissza leszarnak. De engem nem is ez zavar hanem az hogy állandóan bánt. (Hasonlít a Beavatottban Marcushoz) Mindig attól függ hogy milyen napja volt. Ha rossz akkor rajtam vezeti le a feszültségét, de én már félek. Ha a szüleinknek mondom akkor persze tagadja és neki hisznek vagy azt mondják hogy ők nem kíváncsiak a veszekedésünkre. Az a kérdésem hogy hogyan "védekezzek"?

2015. júl. 31. 09:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Minden verés után egy veder vizet öntenék rá, addig míg abba nem hagyja.
2015. júl. 31. 09:25
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Mondd meg az egyik barátodnak , puffolja el. Bízz magadban . Az nem tesz semmit ha kisebb vagy . Én 13 évesen 18 éves fiúkat vertem meg mert zaklattak. Fogjàl az adrenalinból egy kicsit , ne engedd hogy bántson bárki is . Ha vernek, verekedj te is. Ahhoz, hogy bottal meg várj valakit nem kell tudnod MMA-t meg karatet .
2015. júl. 31. 09:29
 13/21 anonim ***** válasza:

1. Vedd fel telefonnal amikor ver. (Bekapcsolva a kamerát tedd a polcra és ...)

2. Csináld úgy,hogy maradjon látható nyoma a verésnek és mutasd meg a szülőknek.

3. Ha a szülők nem lépnek szólj az orvosodnak,iskolai pszichológusnak,tanárodnak esetleg írj levelet az önkormányzat gyerekvédelmi részlegének!

2015. júl. 31. 09:34
 14/21 E1D1E ***** válasza:

Még az is megoldás lehet, hogy a leg csontossabb testrészeidet tertod oda mikor a kezébel üt, akkor neki sokkal jobban fog fájni, mondjuk ha a könyöködet találja el folyton vagy az öklöd bütykeit akkor hamar abba fogja hagyni.

Nálunk öcsém próbál agresszívkodni csak nem megy neki (erőfölényben vagyok, ráadásul kiállnak a csontjaim), ájkídó eddzésre jár és néha rájön az 5 perc. Én meg ülök békéssen a gépemnél, ő meg spontán letámad, ilyenkor vagy a könyökömről vagy a vállamról pattan le, de volt már olyan hogy ütni akart és gyorsabb voltam, beleütöttem ököllel at ő öklébe, utána 2 napig nem is szólt hozzám.

2015. júl. 31. 09:48
 15/21 DuplaKV ***** válasza:

Közöld a szüleiddel, hogy szeretnél önvédelmi tanfolyamra járni, és tényleg kezdj el valamilyen sportot.

Nálunk is hasonló helyzet volt a nővéremmel. Ő akkor állt le, mikor el kezdtem kosarazni, és pár hónap alatt erősebb lettem, mint ő.

2015. júl. 31. 22:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Keress ket szappant 1 par zoknit kosd ossze spagaval a tobbit a fantaziadra bizom.ha erosebb vagy kabd el a csuklojat.vagy fogj regi konyvet oszt tartsd magad elé es csabd le vele a kezet asztan szepen hatralj arra a lakasban ahol a szulok vannnak.
2015. aug. 1. 10:10
 17/21 anonim ***** válasza:
39%
Bújj be az ágya alá és amikor le akar feküdni, beretvaéles szikével vágd át az Achilles ínszalagját.
2015. aug. 1. 10:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Judoztam, ő thai boxol nem vagyok erősebb. Az a baj hogy nem csak otthon ver és ha elmegyünk valahova oda nem tudok magammal vinni ilyeneket.
2015. aug. 1. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
szólj barátaidnak és közösen szétveritek
2015. aug. 1. 23:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Beismerem én is kicsit olyan vagyok mint a nővéred, a különbség hogy az öcsémnek akkor szoktam lekeverni mikor alapból rossz kedvem van de ő meg úgy dönt a következő 30 percben úgy fog visítani mint egy állat amit nyúznak a tévé előtt. Hát igen nem vagyok túl gyerek orientált.

Ha tényleg semmi oka nincs erre max hogy "szembe jössz" akkor egy paraszt és jobb elkerülni.

2015. aug. 2. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!