Félek a tesómtól?
1. Vedd fel telefonnal amikor ver. (Bekapcsolva a kamerát tedd a polcra és ...)
2. Csináld úgy,hogy maradjon látható nyoma a verésnek és mutasd meg a szülőknek.
3. Ha a szülők nem lépnek szólj az orvosodnak,iskolai pszichológusnak,tanárodnak esetleg írj levelet az önkormányzat gyerekvédelmi részlegének!
Még az is megoldás lehet, hogy a leg csontossabb testrészeidet tertod oda mikor a kezébel üt, akkor neki sokkal jobban fog fájni, mondjuk ha a könyöködet találja el folyton vagy az öklöd bütykeit akkor hamar abba fogja hagyni.
Nálunk öcsém próbál agresszívkodni csak nem megy neki (erőfölényben vagyok, ráadásul kiállnak a csontjaim), ájkídó eddzésre jár és néha rájön az 5 perc. Én meg ülök békéssen a gépemnél, ő meg spontán letámad, ilyenkor vagy a könyökömről vagy a vállamról pattan le, de volt már olyan hogy ütni akart és gyorsabb voltam, beleütöttem ököllel at ő öklébe, utána 2 napig nem is szólt hozzám.
Közöld a szüleiddel, hogy szeretnél önvédelmi tanfolyamra járni, és tényleg kezdj el valamilyen sportot.
Nálunk is hasonló helyzet volt a nővéremmel. Ő akkor állt le, mikor el kezdtem kosarazni, és pár hónap alatt erősebb lettem, mint ő.
Beismerem én is kicsit olyan vagyok mint a nővéred, a különbség hogy az öcsémnek akkor szoktam lekeverni mikor alapból rossz kedvem van de ő meg úgy dönt a következő 30 percben úgy fog visítani mint egy állat amit nyúznak a tévé előtt. Hát igen nem vagyok túl gyerek orientált.
Ha tényleg semmi oka nincs erre max hogy "szembe jössz" akkor egy paraszt és jobb elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!