Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek hogy totál elveszítem...

Félek hogy totál elveszítem az öcsémet, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Öcsém és köztem 5 év van, ettől függetlenül nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk. Másfél éve együtt van egy lánnyal, aki totál megváltoztatta. Teljes mértékben a család ellen hangolja, igyekszik mindent megtenni, hogy teljes mértékben megszakadjon a kapcsolat. Egy ideje együtt élnek. Most a csaj 2 hétre elutazott munkaügyben, de öcsémnek minden este otthon kell lennie, hogy bármikor elérhessen skypeon. Hiába élünk egy faluban, még kajálni se jöhet át hozzánk. Nemcsak telefonon nem tudjuk elérni, hanem még az email fiókját is megszüntette, hogy ott se tudjuk elérni. Ő magától sose keres. Ha nagy nehezen nekünk sikerül őt felhívni, akkor lekezelő, és igyekszik mihamarabb lerázni. Nekem ez testvérként nagyon rossz. Nem értem hogy miért van mindez. Próbáltuk befogadni a barátnőjét, de a lány már a kezdetekben sok viszályt szított a szüleinkkel is. Értem én hogy a párválasztással csökken a családdal való kapcsolat is, de hogy ennyire, ezt nem tartom normálisnak. Lehet tenni valamit, vagy fogadjam el, hogy volt öcsém, nincs öcsém?
2014. nov. 12. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne fogadd el. Itt egészen biztosan a leányzó kavarja a szart.

Menj át hozzá, úgyis egy helyen laktok :) Ha ő nem megy, akkor csomagold be a vacsorát, és csengess be hozzá.

2014. nov. 12. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se fogadd el, éreztetned kell az öcséddel, hogy számodra fontos, viszont azt nem szabad éreztetni, hogy nem szereted a barátnőjét. Az öcsédnek szépen lassan magától kell majd rájönnie, hogy mi a fontosabb és hogy ki az igazi szarkeverő. És ha látja, hogy te mindent megteszel, lassan talán kinyitja a szemét..
2014. nov. 12. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de hogy tehetnék érte bármit is, ha szinte lehetetlen elérni? Mondjuk az jó ötlet, hogy én viszem el neki a vacsit, ha Mohamed nem megy a hegyhez alapon...
2014. nov. 12. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon sok türelem kell!!! ne fogadd el a helyzetet, mert egy testvér mindig testvér marad..annak kell maradnia! :(
2014. nov. 12. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Beszélj vele mindenképp és próbáld meg kideríteni, hogy mi a valódi oka az ellenséges viselkedésének. Mert az egy dolog, hogy a barátnője nem szimpatizál veled és megpróbálja ellened hangolni, de mi az, ami miatt ez sikerül is neki. Mert ha a testvéred valamilyen szinten nem értene egyet a barátnőjével, azért ennyire nem fordítana neked hátat.
2014. nov. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!