Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez így folytatódik, elveszítem az összes barátomat. Mit tehetnék, hogy ezt megakadályozzam?
A baráti társaságom 80%-ának van barátnője. Ők egyre inkább ritkábban foglalkoznak a barátaikkal. Ez a tendencia évről-évre egyre rosszabb. Már hétvégenként így is nagyon ritkán tudok valami programot csinálni, mert mindenki barátnőzik.
Mi lesz így velem pár év múlva, ha mindenki elfelejti a baráti társaságát és a barátnőjének éli a mindennapjait?
Beleborzongok, ha belegondolok, hogy milyen magányos leszek. :(
Ezzel egy időben én is így voltam.
Az barátaim zömének barátnőjük lett majd gyerekeik. Nem értek rá ha ráértek akkor az már más volt mert a gyerekesek jártak össze én meg 3 vagy 5. személyként nem voltam ott túl jó.
De szerencsére lett párom egy idő után utána már más lett a szitu.
mer te csak a barátaiddal tudod lefoglalni magad? nekem pl egy barátom sincs mégse panaszkodok.
ismerőseim vannak páran, de ennyi
1-es vagyok megint.
egyébként, nem baráti körböl ismertem meg a páromat a lányt, hanem egy szórakozóhelyen, elmentem egyedül azt bumm, és ráadásul a lányok is lazábban ismerkedtek velem mint amikor tömegesen voltunk.
Ti ezt nem értitek. Nekem nem barátnőre van szükségem, hanem a barátaimra. Mit kezdjek egy barátnővel? Nem lehet azzal semmit se csinálni. Meg hát a barátság örökre szól, egy kapcsolat meg kinél meddig.
Nekem arra van szükségem, hogy minden olyan legyen mint régen: közös sörözések, beszélgetések, horgászatok, nyaralások, bulik, stb...
Hol lehet ezt megcsinálni egy barátnővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!