Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon féltem az öcsém, de...

Nagyon féltem az öcsém, de nem akarom őt egész este zaklatni. Jogosan félek szerintetek?

Figyelt kérdés
Az öcsém 19 éves lesz. Tudom nem gyerek már. Pestre mennek egy nagy buliba szilveszterezni, én meg vidéken vagyok külön, a szüleink is elutaztak. Félek, hogy bajba kerülnek, vagy kirabolják vagy valami. Arra gondoltam felhívom párszor éjszaka, hogy minden rendben van, de mi van ha nem hallja én meg szétstresszelem magam. Gáz lenne szerintetek arra kérni, hogy pl 3 óránként küldjön egy sms-t, hogy ne aggódjak? (Jesszus mi lesz, ha egyszer saját gyerekem lesz..Előre sajnálom..) Mennyire veszélyesek az ilyen nagy pesti bulik? 25/L
2014. dec. 31. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... Ne csináld már. Egyrészt ja, nem gyerek, másrészt nem vagy az anyja. Idegbajt fog kapni tőled, csodálom, hogy még eddig nem kapott :D Szerintem te is tudod, hogy ez hülyeség.
2014. dec. 31. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elkövetkező 10 évben ne vállalj gyereket.Életképtelennek nevelnéd.Öcsédet meg nehogy felhívd egyszer is.Inkább te is menjél valahova bulizni.Óldódjál egy kicsit.
2014. dec. 31. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aggódj, de hagyd béken, ennyi idősen már egyedül éltem Bp-en..

És minden héten mentem nagy buliba, és nő vagyok.

Gáz lenne arra kérni, főleg, hogy a buliban el is felejti, zatán rágörcsölsz, hogy mi van vele..

2014. dec. 31. 09:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam, mondtam neki, hogy írjon egy smst majd reggel ha hazaért. Nem zaklatom..:)
2014. dec. 31. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:

tényleg ne parázz ennyire rá.

reméljük nem fog húszezresekkel lóbálva sétálni az utcán. csak nem rabolják ki, ha vigyáz az értékeire.

meg tényleg nagy már, tud vigyázni magára.

ne aggódj.

2014. dec. 31. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3 óránként? Ne már... Maximum egyszer hívd fel, boldog újévet kívánni, akkor legalább van indokod a hívásra, és le tudod ellenőrizni, hogy életben van. De ennél messzebb ne menj, az már beteges.
2014. dec. 31. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Pestre megy, nem Teheránba vagy Kelet-Ukrajnába... :DD
2014. dec. 31. 13:05
 8/8 anonim válasza:
ja
2015. ápr. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!