Na erről mégis hogyan beszéljem le a tesómat, mert félek hogy árthat magának?
12 éves öcsémre ma este pár órája úgy nyitottam rá, hogy a szobájában volt, és több sál is volt a nyakára tekerve, illetve nem is tekerve, hanem szorítva!!!! :O Szerintem mintha fejbe is verték volna, olyan furán is viselkedett mikor rányitottam. Kérdeztem, hogy mi a fenét csinál, erre azt válaszolta, hogy játszik csak?! öngyilkos akart lenni? Tiszta piros volt a szorítástól a nyaka :( Lehet valami baja abból, ha az egész nyakát leszorítja sállal, vagy csak én reagáltam túl?
15F
Hátha úgy csavarja a nyakára a sálakat, hogy elájulna és közben nem csavarodna le a sál, akkor simán megfulladhat.
Lehet hogy "csak" játszott, de ha így van akkor is mond el neki, hogy igen veszélyes egy játék, akár bele is halhat.Ha beszélgetsz vele , a viselkedéséből remélhetőleg észre fogod venni, hogy miért csinálta.
Nem hinném, hogy öngyilkos akar lenni, vagy bármi bántalmazás vagy ilyesmi van.
Inkább csak valahol hallott ról, vagy magától jött rá erre a szexuális játékra.
"
Az önfojtogatást azok is ismerhetik, akiket nem érdekelnek a szexuális kilengések, a bulvársajtó ugyanis több ilyen típusú önkielégítés során meghalt hírességről számolt be az utóbbi években. A legutóbb David Carradine kapcsán került szóba az önfojtogatás, azaz a hipoxifília. A szadomazo szexualitás körébe sorolt elhajlások között ez az egyik legnépszerűbb, publicitásához mérten mégis elenyészően szűk azok köre, akik rendszeresen gyakorolják. Nem is csoda, hiszen komoly veszélynek teszi ki magát, aki ezzel az örömszerzési formával él. Az oxigénmegvonás következtében ugyanis az önfojtogató könnyen elveszítheti az eszméletét, amit gyorsan követ a fulladásos halál. Dr. Baggaley szerint nem csupán a fulladásveszély miatt kockázatos ez a parafíliás tevékenység, de az „aktus” során könnyen bekövetkezhet egy végzetes szívroham is.
Hogy mégis mi okozhatja a kéjérzetet, amely miatt művelői még a fulladás vagy a szívroham kockázatát is vállalják? Az önfojtogatás közben először megemelkedik a vérben a szén-dioxid-szint, ugyanakkor az agy csökkenő oxigénellátása miatt szédüléssel, önkívületi állapottal jár, ami fokozza az izgalmat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!