Mi kellene mondani, tenni? Sógoromék a hátunk mögött szervezkednek, hogy októberben kiutaznak hozzánk 2 hétre "nyaralni".
Október közepére várjuk első babánkat. Azelőtt még vár ránk egy költözés. Pár napja kiderült tejesen véletlenül, hogy a sógorék pihenni jönnek hozzánk éppen októberben. Mi nem hívtuk őket, tőlünk meg nem kérdezték, hogy jöhetnének-e. Úgy derült ki, hogy anyósom elkottyantotta, hogy személyit csináltatnak épp a gyerekeknek, mert csak úgy hozhatják ki őket hozzánk. (Külföldön lakunk)
Tátva maradt mindkettőnk szája.
Hozzuk fel mi nekik, hogy ezt mégis hogyan gondolták, vagy várjuk meg, amíg szólnak? És egyébként sem tudjuk, hogy erre hogyan reagáljunk. Épp a szülés előtt, közben, vagy a kis újszülöttel, biztos, hogy ide kell, hogy jöjjenek?? Ti mit gondoltok?
vagy lehetne annyi vér a pucádban hogy kijelented, nem jöttök és kész csak akkor amikor én mondom...
Nem pedig másoktól várod el,hogy szóljanak, nekem is érdekes sógorom van,de fogtam magam és letörtem a szarvát, mert más nem fogja helyettem megtenni
Hoho, ismeros helyzet :)
Mi Parizsban lakunk, en se szeretem ha ingyenhotelnek neznek. Csaladbol szerencsere az jon csak akit mi hivunk, es akkor amikor hivjuk, de volt mar nehany leszerelendo ismeros, aki ugy gondolta hogy majd o ingyen nyaralhat Parizsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!