Mi kellene mondani, tenni? Sógoromék a hátunk mögött szervezkednek, hogy októberben kiutaznak hozzánk 2 hétre "nyaralni".
Október közepére várjuk első babánkat. Azelőtt még vár ránk egy költözés. Pár napja kiderült tejesen véletlenül, hogy a sógorék pihenni jönnek hozzánk éppen októberben. Mi nem hívtuk őket, tőlünk meg nem kérdezték, hogy jöhetnének-e. Úgy derült ki, hogy anyósom elkottyantotta, hogy személyit csináltatnak épp a gyerekeknek, mert csak úgy hozhatják ki őket hozzánk. (Külföldön lakunk)
Tátva maradt mindkettőnk szája.
Hozzuk fel mi nekik, hogy ezt mégis hogyan gondolták, vagy várjuk meg, amíg szólnak? És egyébként sem tudjuk, hogy erre hogyan reagáljunk. Épp a szülés előtt, közben, vagy a kis újszülöttel, biztos, hogy ide kell, hogy jöjjenek?? Ti mit gondoltok?
akkor mondd azt, hogy örülsz hogy jönnek, majd megnézhetik a kicsit meg összefuttok valamikor.
de lehet mondani, hogy a lakás most nem alkalmas vendégfogadásra, a költözés miatt sok doboz stb. de máshol szívesen összefuttok velük.
ennyiből burkoltan kijön, hogy nem nálatok fognak aludni.
Anyósom biztosan nem akart kavarni, 100%, hogy nálunk akarnak lakni. Nem kell repülőre ülni, sógoréktól nagyjából 6 óra autóútra vagyunk, gyerekekkel, megállva stb. legyen max. 8 óra.
A családban mindenki tudja a szülés várható időpontját, sőt minden vizsgálat után rá is kérdeznek, hogy áll-e még az október közepe...Szóval már ez is gyanús, ha ebből a szemszögből nézem.
Kerülőút meg köntörfalazás, utalgatás?
Minek?
Egy családban ne lehetne nyíltan rákérdezni a dolgokra?
Ha velem ez történne, már rég felhívtam volna a testvéremet és megkérdeztem volna, hogy mégis mi igaz ebből?
Ha esetleg mégse adna őszinte választ, én azért megmondanám, hogy amennyiben jönni akarnak, legyen szíves, szóljon időben, mert ha csak úgy beállít, fordulhatnak is vissza!
Szerencsére ennél értelmesebb a családom, és senki nem jön hozzánk bejelentés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!