A növérem megcsalta a férjét és rám kente a?
A növérem megcsalta a férjét (majdnem szex lett)
szoval kiderült mivel fbos beszélgetést a férje elolvasta. Mivel én náluk lakok egy ideig (1-2 honap mivel lakást keresek) rám fogta hogy én irkáltam a srácnak. Az egész család szemétnek tart ez miatt mégis mit tegyek?
22 ö 25
Mondom majdnem lefeküdtek szoval miért is ne lenne ez megcsalás?
Nem akarom belerángatni mert az apukánk fönöke..szoval nagyon necces az ügy. Ha kiderülne tuti apa hülyeséget csinálna és elveszitené a munkahelyét
Már miért írtál volna te a nővéred fb-járól akárkinek is? A drága férjet is kérdezd meg, hogy minek vette el a nővéredet, ha még azt sem ismeri fel, hogy ő írt-e vagy sem.v A pasit meg hiába nem akarod belerángatni, ígyis-úgyis benne van, ő meg a nővéred keresték maguknak. Hívd el magatokhoz, aztán buktasd le őket valahogy. A nővéredet meg vágd pofán.
Apád miatt meg már hiába aggódsz, esetleg mondd meg a pasinak, hogy a majdnem-apósát talán mégsem kéne kirúgni olyan miatt, amihez semmi köze. Bár ez a mai világban semmit nem ér, ezek után úgyis ki fogja rúgni, erre készülj fel. De ha ügyes vagy, és elhiteted velük az igazat, akkor úgysem te leszel a hibás, hanem a nővéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!