Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom folyton meglop. Mit...

A hugom folyton meglop. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyáéktól sokszor lopott pénzt, sőt mikor vendégek voltak nálunk az ő pénztárcájukból is tűnt el pénz.. tudni kell hogy féltestvérem, 2 hetente jön egész hétvégére.. most ellopott 2 melegítő nadrágomat amit előtte dicsérgetett és többen látták rajta, de letagadja és nem tudom h h vegyem rá h adja vissza.. az egyik melegítőt még külföldön vettem és azért olyan fontos nekem.. :S valakinek valami tanács? 12 éves.
2015. jún. 24. 22:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Rajtakapni és leleplezni, aztán vala,i büntetést kitalálni
2015. jún. 25. 21:37
 22/24 anonim ***** válasza:

20-asnak:

Miből gondolod, hogy kleptománia?

Valószínűleg részben szimpla gonoszságról van szó; részben (a kérdező 16-os kommentje alapján) az anyja bújthatta fel, azaz megbízásra dolgozó bértolvaj.

Persze, ha az anyja erre nevelte; akkor lehet, hogy már magától is csinálja; konkrét megbízás nélkül.

De kleptomániáról egyik esetben sem beszélhetünk.

2015. jún. 26. 00:40
 23/24 anonim ***** válasza:

" részben (a kérdező 16-os kommentje alapján) az anyja bújthatta fel, azaz megbízásra dolgozó bértolvaj"

Annyit pontosítanék előző hozzászólásomon, hogy "bértolvaj" valószínűleg nem szó szerint értelmezendő.

Hiszen, ha az anyja bujtotta fel valószínűleg nem fizet a lánynak ezért, inkább az anya-lánya kapcsolatot használja fel. De ez esetben is (a valódi bértolvajokhoz hasonlóan), megbízásra lop.

Szó sincs itt kleptomániáról.

2015. jún. 26. 00:51
 24/24 A kérdező kommentje:
én 17 éves vagyok. igazából néha már irtam neki h hozza vissza de már nlha olyan kínos nekem h basszus könyörögnöm kell a ruháimért.. anya mondta h átfogja nézni a cuccait hazamenetel előtt
2015. jún. 26. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!