Mit lehet tenni, ha az öcsém folyton ezt csinálja?
Sziasztok! Az öcsém 6, én 13 éves vagyok. AZ a probléma, hogy a testvérem folyton "puffog". Mint ahogy minden fiú, mikor lövöldözőset és hasonlókat játszanak. Nyilván az összes srác ezt csinálja, de az öcsém EGYFOLYTÁBAN. Ha rászólok elsőre még csak mondja, hogy ő csak játszik, másodjára egyre hangosabban üvölti ugyan ezt. Mit tehetnék én, hogy ne tegye ezt? Este, fáradtan elég idegesítő tud lenni, meg úgy általában is, hogy nincs olyan perc, hogy ne ezt hallaná az ember. Amúgy jól vagyunk nevelve mindketten, ha a szüleim szólnak rá abbahagyja egy időre, de aztán megint belefeledkezik a játékba és a hangoskodásba.
Mitől hallgatna rám???
2-es, úgy értem a fiúk általában így szoktak játszani, lövöldözőset, meg ilyeneket. Ahogy a lányok babáznak, a fiúk ezt játsszák. De te is tudod, hogy erre gondoltam, nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket beszólni, ha segíteni nem tudsz.
1-es, de olyankor mit csináljak, ha ketten vagyunk otthon? Előtte hiába szólnak rá, ha akkor nincsenek ott, de amúgy köszi
1, jaaa, köszi :) Majd megkérdezem :)
Attól még ha valaki tud valamit írjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!