Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? A nővérem meglop

Mit csináljak? A nővérem meglop

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok ő 18.Már tavaly is folyton észre vettem hogy néha eltűnik a pénzem egyszer pl kint hagytam az asztalon 10000 forintot és az eltűnt,kisebb pénzzel is volt már ilyen de pl a fiu tesóm és az anyám is azt mondta a 10000ről h valószínűleg képzelődtem/nem is volt ott a pénzem/már rég elraktam csak nem emlékeztem rá és kisebb pénzekkel meg egyenesen azt mondták h biztos elköltöttem stb mert a nővérem folyton mos vasal tereget főz amikor itthon van és ő "jó" gyerek de egyébként folyton bulizik/haverokkal lóg,cigizik.ma pedig azt vettem észre h eltűnt 10000 forintom és amikor kérdeztem anyát hogy ő vitte e el akkor kölzte hogy azt se tudja hol tárolom a pénzem(pár hónapja volt annyi eszem h eldugjam de ebben a lakásban azért annyi lehetőségem nincs)mire anyukám közölte h "ha tudnád tőlem már mennyit vitt el" mit csináljak?a családba én vagyok az egyetlen aki nem szeret költeni és mindig gyűjt szóval gyakran kérnek tőlem pénzt kölcsönbe a szüleim és ezt a nővérem is tudja szóval ha kölcsön kérne akkor adnék de e helyett ellopja aztán ártatlanul néz h ő bizony nem vitte el biztos te költötted el,mit tegyek vele?
2014. nov. 14. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne tartsd készpénzt magadnál. Rakd be a számládra, vagy azonnal rakd el valahova, amikor a szüleid odaadják.
2014. nov. 14. 21:40
 2/13 anonim válasza:
88%

dugd el jobban, olyan helyre ahol az életben nem keresné

könyv közé, fiók aljához feltapasztva stb...

2014. nov. 14. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Bankkártyára tedd rá!
2014. nov. 14. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Vannak ilyen ovhoz, nadraghoz csatolhato penztarcak... vagy valami hasonlo. Rakd abba, tartsd mindig magadnal. Akkor nem tudja elvenni. Zoknijaid koze, szekreny moge, szonyeg ala... alapveto dolgok koze, ami annyira hihetetlen, hogy te sem gondolnal ra. Ha kulon szobatok van, akkor zard kulcsra az ajtod, igy nem tud bemenni.Remelem tudtam segiteni :)
2014. nov. 14. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Tartsd óvszeresdobozban:) Abban senki sem fog nyúlkálni, ha a tetején van 1-2 valós darab:)
2014. nov. 14. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Vegyél egy lelakatolható dobozt, az apró kulcsot pedig sokkal könnyebb elrejteni. Elfér pl egy összegöngyölt zokniban.
2014. nov. 14. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó igen 15 évesen óvszeresdobozban. Teljesen egyértelmű. Úr isten, de hülyék vannak. :D Talán pár év múlva szóba jöhet... Dugd el jobban, ahol te sem keresnéd. Nem tudom hol laksz, de nincs olyan lakás ahol pár db tízezrest ne lehetne eldugni. :D
2014. nov. 14. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Idd el a pénzed azonnal.
2014. nov. 14. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

ma 21:51

Az nem jó, ha bankkártyára teszi, mert ott meglátja a nővére.

A bankkártya ALÁ köll aztat tenni!

2014. nov. 15. 00:09
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Ezer meg egy helyre lehetne eldugni, legyél már egy kicsit talpraesettebb!
2014. nov. 15. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!