Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt velem a...

Miért csinálja ezt velem a nővérem?

Figyelt kérdés

Tegnap kutyagumiba lépett és összekente a lakást vele. A szüleinknek meg azt mondta én voltam!! Anyám nagyon dühös, most büntetésben vagyok és nem mehetek pénteken bulizni, pedig az a fiú is ott lesz, akinek állitólag bejövök. Meg azért is ilyenek, mert egyes lett a témazáróm és nem mondtam meg. A nővéremet persze nem csesztetik, pedig neki három egyese van énekből. De a lényeg az, hogy mit csináljak, hogy elmehessek a bulira ahol az összes barátnőm ott lesz meg az a srác is. Nagyon szeretnék összejönni vele, mert bejön nekem is, ráadásul az osztályba tök irigyek lennének, ha 19 éves pasim lenne. Mivel győzhetném meg anyámékat?

14/l

2014. nov. 13. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne takarózz a nővéred 3 egyesével, de azt, hogy nem te kented össze a lakást el kellett volna mondani, persze nem sértődötten, hanem emberi módon! Ha még kutyaszar szagú a nővéred cipője, akkor bemutathatod bizonyíték gyanánt!
2014. nov. 13. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne azert akarj ossze jonni azzal a pasival, h irigykedjenek rad..,ez is csak egy rajongas sztem.de te erzed...!

Szerintem beszelj a novereddel higgadtan,es anyukaddal is.. bár en javaslom elobb bizonyits a suliba elert eredmenyekkel is.Buli akad boven m'eg, a pasi biztos ott lesz maskor is..!;)

A novered nem csak heccbol csinalja ezt veled?? Vmit artottal neki, esetleg olyat tettel ellene ,ami neki ciki volt??

2014. nov. 13. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel!
2014. nov. 13. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy külsőre bejössz a srácnak, de ha elmész a bulira, és megismerhet közelebbről, és előadod neki a "ráadásul az osztályba tök irigyek lennének, ha 19 éves pasim lenne" felfogásodat, menten kiábrándul belőled...
2014. nov. 13. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon éretlen és butácska vagy te még. Nem engednélek én se buliba, se a korod, se az egyes témazáród, se a korodból és butaságodból adódó világnézeted miatt sem. Majd ha nem azért akarsz 19 éves fiút magadnak, hogy a barátnőjeid irigykedjenek, akkor majd pasizzál. Addig pedig javaslom a tanulást abból, amiből egyesed van, az olvasást, hogy kicsit okosodj, szabadidődben pedig a Barbizást, az való neked.
2014. nov. 13. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

szerintem azért mószerolt be a nővéred, mert neki is bejön a pasid. Te le vagy tiltva a buliról, neki meg szabad a pálya. megszívtad.

én bosszút forralnék.

2014. nov. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!