Miért csinálja ezt velem a nővérem?
Tegnap kutyagumiba lépett és összekente a lakást vele. A szüleinknek meg azt mondta én voltam!! Anyám nagyon dühös, most büntetésben vagyok és nem mehetek pénteken bulizni, pedig az a fiú is ott lesz, akinek állitólag bejövök. Meg azért is ilyenek, mert egyes lett a témazáróm és nem mondtam meg. A nővéremet persze nem csesztetik, pedig neki három egyese van énekből. De a lényeg az, hogy mit csináljak, hogy elmehessek a bulira ahol az összes barátnőm ott lesz meg az a srác is. Nagyon szeretnék összejönni vele, mert bejön nekem is, ráadásul az osztályba tök irigyek lennének, ha 19 éves pasim lenne. Mivel győzhetném meg anyámékat?
14/l
Ne azert akarj ossze jonni azzal a pasival, h irigykedjenek rad..,ez is csak egy rajongas sztem.de te erzed...!
Szerintem beszelj a novereddel higgadtan,es anyukaddal is.. bár en javaslom elobb bizonyits a suliba elert eredmenyekkel is.Buli akad boven m'eg, a pasi biztos ott lesz maskor is..!;)
A novered nem csak heccbol csinalja ezt veled?? Vmit artottal neki, esetleg olyat tettel ellene ,ami neki ciki volt??
szerintem azért mószerolt be a nővéred, mert neki is bejön a pasid. Te le vagy tiltva a buliról, neki meg szabad a pálya. megszívtad.
én bosszút forralnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!