Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? A nővérem meglop

Mit csináljak? A nővérem meglop

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok ő 18.Már tavaly is folyton észre vettem hogy néha eltűnik a pénzem egyszer pl kint hagytam az asztalon 10000 forintot és az eltűnt,kisebb pénzzel is volt már ilyen de pl a fiu tesóm és az anyám is azt mondta a 10000ről h valószínűleg képzelődtem/nem is volt ott a pénzem/már rég elraktam csak nem emlékeztem rá és kisebb pénzekkel meg egyenesen azt mondták h biztos elköltöttem stb mert a nővérem folyton mos vasal tereget főz amikor itthon van és ő "jó" gyerek de egyébként folyton bulizik/haverokkal lóg,cigizik.ma pedig azt vettem észre h eltűnt 10000 forintom és amikor kérdeztem anyát hogy ő vitte e el akkor kölzte hogy azt se tudja hol tárolom a pénzem(pár hónapja volt annyi eszem h eldugjam de ebben a lakásban azért annyi lehetőségem nincs)mire anyukám közölte h "ha tudnád tőlem már mennyit vitt el" mit csináljak?a családba én vagyok az egyetlen aki nem szeret költeni és mindig gyűjt szóval gyakran kérnek tőlem pénzt kölcsönbe a szüleim és ezt a nővérem is tudja szóval ha kölcsön kérne akkor adnék de e helyett ellopja aztán ártatlanul néz h ő bizony nem vitte el biztos te költötted el,mit tegyek vele?
2014. nov. 14. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy csináltassatok neked bankszámlát, és arra gyűjtögesd a pénzedet. Ahhoz a nővéred nem fér hozzád.
2014. nov. 15. 09:20
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! bár eldugni ennél jobban nem tudom már így is a galérián lévő fiókban vannak nem használt ,vaskos képkertek amik takarják egymást,azok közé raktam egy régi szappanos dobozba,a ruhák közé nem rejthetem mert a nővérem folyton bejön és elvisz ruhákat ha neki nincs olyan pólója/szoknyája mai illene a szettjéhez amit kigondolt,anyukámnak pedig nem adhatom mert tőle is folyton lop de ő annyiban hagyja sajnos. nincs valami tippetek hogyan szoktathatnám le a lopásról?met ha kérne én adnék neki kölcsön de gondolom azért nem kér mert nem tudná/nem akarná vissza adni :/ ja az óvszeres doboz 15 éves létemre tényleg elég érdekes lenne :D
2014. nov. 15. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Jelölj meg egy csalipénzt, majd buktasd le.
2014. nov. 21. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!