Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A hugom folyton meglop. Mit...

A hugom folyton meglop. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyáéktól sokszor lopott pénzt, sőt mikor vendégek voltak nálunk az ő pénztárcájukból is tűnt el pénz.. tudni kell hogy féltestvérem, 2 hetente jön egész hétvégére.. most ellopott 2 melegítő nadrágomat amit előtte dicsérgetett és többen látták rajta, de letagadja és nem tudom h h vegyem rá h adja vissza.. az egyik melegítőt még külföldön vettem és azért olyan fontos nekem.. :S valakinek valami tanács? 12 éves.
2015. jún. 24. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
94%

Szerintem mehet a rejtett kamera.

Fogod telefont fel a polcra, az asztalon levo penztarcara iranyitod es elhagyod a teruletet.

Tipp: rakj ki 2 vagy 3 kamerat, kulonbozo helyekre, fontos, hogy ne tudja torolni a videokat.

Vársz, majd a nap végén megnézed a videókat.

2015. jún. 24. 23:11
 12/24 Bea~ ***** válasza:
Én már tuti agyonvertem volna!Nekem a nővérem lopott időnként amikor még együtt laktunk, de kapott is érte!Nem volt felvételem, de tudtam,hogy ő volt.1-2 verés és legalább tőled nem fog lopni.
2015. jún. 25. 00:25
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Basszus mi lenne, ha agyonverés meg megkéselés helyett elvinnék egy orvoshoz? Hiába szembesítetted a tettével, továbbra is tagadta, és hidd el akkor is tagadná, ha konkrétan tetten érnéd. Súlyos viselkedés zavaros, amit az agyonverés nem old meg, de egy pszichiáter már annál inkább.
2015. jún. 25. 00:50
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

13-aska!

A gonoszság nem orvosi, hanem erkölcsi probléma!

2015. jún. 25. 01:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Biztos lekevernék neki egy-két pofont. Vagy áttúrnám a szobáját és vinném, ami eladható, elfelejthetné a telefont, számítógépet jó időre.
2015. jún. 25. 07:36
 16/24 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy szerintünk az anyuka hátulról tolja hogy ezt és ezt hozzon .. régebben is simán megkérte hogy az apja zsebéből vegyen ki pénzt. csak az a baj h a nadrágokat csak nem ő kérte :D:S
2015. jún. 25. 09:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Itt valami nagyon nincs rendben a testvéreddel. Elsőre arra gondolok, hogy mániákusan lop, tökmindegy mit, mivel ugyanúgy elviszi a pénzt, meg a ruhákat is. Lehet elvitt már tőletek apróbb tárgyakat is, csak max. nem tűnt fel nektek. Lehet, hogy orvoshoz kellene fordulnotok vele, mivel ti nem tudtok rá hatni, és nyilván letagadja. De ez így nem mehet tovább, és komolyan el kellene gondolkoznotok, hogy valami betegség állhat a háttérben. (Mentális.)
2015. jún. 25. 09:55
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
De ez mind Ádám és Éva hibája..
2015. jún. 25. 10:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Betegség ,persze .. szegénykém,majd még meg is kéne sjanálni az enyves kezűt,mi ?:) Ha 12 évesen ekkora patkány,kíváncsi leszek miket fog csinálni 17-18 évesen .

Kérdező,hány éves vagy ? Én átmennék hozzá,és megmondanám neki,hogy tudom,hogy ő vette el a nadrágokat,egyszerűen feltúrnám a szekrényt és hazavinném ami az enyém .

Jó nagy büdös pofon kéne a kis tolvajnak . Rakhatsz ki "csali pénzt" ,a webkamerát belövöd rá aztán szembesítésnél jól elvered ,hogy többet ne legyen kedve lopkodni .

2015. jún. 25. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Lebuktatni,a család előtt visszavenni tőle, és anyukáját "kötelezni" rá, hogy kezeltesse.

ui. A kleptománia: nem rászoruló lopása, általában a szeretethiányos emberek pótcselekvése. Akár ez, akár más, az anyuka is ludas, hozza rendbe! Tegye jóvá. Ha másképp nem megy, a cuccait folyton kipakoltatnám hazamenés előtt.

2015. jún. 25. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!