Nem, sosem ettem meg batyam elol a csokijat (de mas etelet sem). Miert nem beszeled meg vele, hogy ez nem esik jol neked?
2015. máj. 19. 22:39
12/23 anonim válasza:
Nem, mert nincs..
De a fiú tesom rendszeresen megette,, mg azt is amit nőnapra kaptam...haza sem értem, mar eltünt..
Szerencsére úgy 20 éves korara kinőtte
2015. máj. 19. 23:01
13/23 anonim válasza:
Mi mindig az anyukámmal szoktunk együtt csokit enni. Egymás nélkül nem is bontjuk fel.
De mikor kicsi voltam, mindig gyorsan megettem a sajátom, aztán pislogtam az övére.
2015. máj. 20. 07:47
14/23 anonim válasza:
Hát mi ketten vagyunk lányok de gyerekkoromban nagyon sunyin ette meg húgom a csokimat. Ő mindig bezabálta mikor megkaptuk, én eldugtam ínségesebb időkre vagy csak megkóstoltam és elraktam későbbre. Viszont ha nem jó időben vettem elő, tehát látta, hogy nekem még van csokim ment hisztizni anyuéknak, hogy nem adok, ők meg azért fél-1 óra hiszti után megunták és inkább rámszóltak, hogy adjak a kicsinek. Szóval igen, megette a csokimat! Utáltam is érte... azóta felnőttünk, ő leszokott a csokiról (hízékony, háháhá) én meg akkor eszek amikor akarok, édes a bosszú... :D
Egyébként dugd el ha nem szeretnéd, hogy megegyék. Tuti ki tudsz olyan rejtekhelyet találni ahova biztos nem nyúlkálnak. Nekem egy dobozban volt a fehérneműs szekrényem hátuljában. Még anyu se találta meg.... :D
2015. máj. 20. 07:56
15/23 anonim válasza:
Nálunk tiszteljük egymás tulajdonát. De a csoki kivétel ott farkastörvények vannak. Ill voltak. 3-An vagyunk testvérek 2-en már kirepültünk. Amúgy mindíg lebeszéltük. Ha teszem azt megettem valaki csokiját egy napi porszívózását átvettem. Jól elüzleteltünk így.
2015. máj. 20. 08:24
16/23 anonim válasza:
Mi megettük, de mindketten poénnak vettük. Tudtuk mikor nem lehet hozzányúlni. Mondjuk nem hisztiztünk ilyeneken hisz egy nyamvadt csokiról beszélünk...ha nem tetszett volna a heccelődés megeszem mikor megveszem...
2015. máj. 20. 09:42
17/23 anonim válasza:
Úgy emlékszem, kiskoromban folyton megettem, aztán ahogy idősödtem, mindig hagytam neki az enyémből. A bátyám annyira nem szereti a csokit, inkább a sós cuccokat vagy a sört. 22L
2015. máj. 20. 09:49
18/23 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a másik csokijának megevése nem igazán rossz szándékból történik. Inkább nekem az az érzésem, mintha a másik emberből szeretnének egy "falatot" kapni az ilyen emberek. Ez egy kapocs. Ezt mindketten szeretitek. Amikor nem vagy otthon, akkor a csoki tölti be a helyedet. Máskor vegyél neki csokit, tedd magadhoz és írj rá, hogy nemsokára jövök haza, addig ezt edd meg. :) Vagy neked vettem, mert tudtam, hogy szereted és úgyis lenyúlnád. Nem tudom hogy vagy eleresztve zsebpénzzel, de egy-egy tábla csokival néha ezt meg tudnád oldani. Hiába utálják amúgy egymást a tesók, talán csak évek múlva (felnőttként, szülőként) már érettebben gondolunk vissza a gyerekkori kapcsolatunkra. Olyankor még nem merjük bevallani, hogy azért pár dolgot mégiscsak bírunk a másikban.
2015. máj. 20. 12:49
19/23 anonim válasza:
15ösnek!
ez nagggyon jóó
:)))
2015. máj. 22. 03:16
20/23 anonim válasza:
#10: jó tesók vagytok, gondolom sohasem unatkoztok :D jót nevettem azokon amiket írtál :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!