A ti lánytesóitok is megeszik a csokitokat előletek? 16/f
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 21:53
3/23 anonim válasza:
Az unokatesóm mindenemet megette, amikor együtt nyaraltunk, úgyhogy eldugtam az édességeket a szekrény tetejére:D
4/23 anonim válasza:
Nem esszük meg egymás elől, sose nem is ettük, ha valaki csokit akart enni, megosztotta a többiekkel is (NEM azért, mert csak egy csokira telt volna)
5/23 anonim válasza:
Nálunk az öcsém szokta megenni a két nővére (azaz én és a húgom) félretett csokiját.
6/23 anonim válasza:
Ez mekkora probléma, a kommunikáció hiánya a családban.
7/23 anonim válasza:
Nekem az öcsém és kutya szokta ellopni :D
8/23 anonim válasza:
Nem szoktam senki elől megenni a csokit, még a bátyám elől sem.
9/23 anonim válasza:
Én megettem! Ritka bunkó kis hétéves voltam.
Bár mi folyton hadban álltunk, kisebb csoda, hogy maradandó sérülés nélkül megúsztuk. :)
Ami jót tettem neki ezzel, hogy rászokott a magas kakaótartalmú csokira, mert azt utáltam.
Felnőttünk, én elköltöztem, anyámék meg fellélegeztek.
Persze azóta is kapom a bosszút. :)
Elcseszi a gyerekeimet :)
10/23 anonim válasza:
Mi kölcsönösen megesszük egymásét. Már nem lényeges hogy anno ki kezdte :D Ilyen esetek vannak:
Tesóm önelégülten közli, amikor hazaérek: Megettem a csokidat.
Én: Krv@ szádat!
Vagy:
-Hoztam neked csokit!
-Tényleg? *-*
-Ja. Csak megettem.
-Krv@ szádat!
Vagy amikor tesóm leette a sütimről a krémet, mondván hogy ne fájjon tőle a hasam. Kivágtam az ablakon, még jó hogy földszintről :D
24/L és 25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!