Elmondjam vagy ne mondjam?
A tesóm lefeküdt a másik tesóm barátnőjével.
Nem tudom most mit tegyek. Ha bátyám megtudja, meg fogja ölni. Nem akarok rosszat egyiknek sem, nem akarok oldalakra állni. Elmondjam vagy tartsam titokban?

Akkor itt valami többszörösen nyílt kapcsolatok vannak?
Tudod mit mondok, ha az én öcsém az én nőmet nyomná bizony lehet én is egy életre megorrolnék rá.
Nem hiszem, hogy te ezt akarod. Te most titokban nem bírod tartani a lelkiismeret furdalás miatt vagy a testvérek közti jó viszonyt akarod fenn tartani?
Ez a történet amúgy kicsit összetettebb.
Tesóm nagyon belezúgott ebbe a csajba, de eddig a csaj le sem sz-rta bátyám miatt, aztán összevesztek, kiderült egy megcsalás, a csaj ivott, csak ezért adta oda magát amúgy tesómnak, bosszúból. Tesóm meg olyan hülye. Ő most azt hiszi, hogy ez többször is elő fog fordulni. Ha bátyám nem csinál ekkora ökörséget, tesómat bottal sem piszkálta volna meg a csaj.
Nem, nincsen szó többszörösen nyílt kapcsolatokról.
Igazából a kapcsolatom a tesómmal nagyon erős, ikrek között szinte mindig az, viszont másik bátyámmal is nagyon jó kapcsolatot ápolok. Én vagyok mindenkihez a híd, amikor veszekedés van.
Nem tudom mi lenne a legjobb döntés, a bátyám egy állat ha ideges, de tesómat sem kell félteni, nagyon hasonlítanak egymásra.
Nem szeretek hazudozni, anya is megkérdezte, hogy hol volt tesóm, nekem meg hazudni kellett. Nagyon nem jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!