Nem tudom most mit tegyek. Ha bátyám megtudja, meg fogja ölni. Nem akarok rosszat egyiknek sem, nem akarok oldalakra állni. Elmondjam vagy tartsam titokban?
Nem mondanam el. Nem a Te dolgod, minek aggodalmaskodsz ilyenen?
2015. máj. 16. 18:44
2/17 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, te nem tudsz semmit.
2015. máj. 16. 18:44
3/17 anonim válasza:
A jó velős, ízig-vérig testvéri szeretet.
A kérdés, hogyan tudtad meg?
Amúgy nem hiszem, hogy ez rád tartozna, majd a másik két testvér lerendezi egymás között én kimaradnék az ilyen szerelmi ügyekből elvégre nem házasságról van szó.
2015. máj. 16. 18:46
4/17 anonim válasza:
csak akkor mondanám el, ha konkrétan rákérdeznének. Nem hazudnék senki miatt. Amúgy nem. Úgyis ki fog derülni előbb utóbb.
2015. máj. 16. 19:00
5/17 anonim válasza:
Ne, inkább ne avatkozz bele.
2015. máj. 16. 19:32
6/17 anonim válasza:
Nem értem, miért kéne eltitkolni egy ilyen fontos dolgot. Egész biztos, hogy mindenki tudni akarná a párjáról, ha ilyet tesz. Főleg, ha a testvérével. Nem lenne szívem homokba dugni a fejem és végignézni, ahogy egy szerettemet megalázza és átveri valami szemét. Addig kell lépni, amíg nem késő...
2015. máj. 16. 20:02
7/17 anonim válasza:
Akkor mondanám el ha a testvérem komolyan tervezne a nővel. Akkor másik testvér ide vagy oda nem hagynám, hogy a rendes testvérem aki nem kúrogatja a másik barátnőjét egy ilyen rongyra pazarolja az idejét.
2015. máj. 16. 20:02
8/17 anonim válasza:
Mennyi idősek a testvérek?
2015. máj. 16. 20:16
9/17 A kérdező kommentje:
Azért szerintem ez az kicsit az én dolgom is. A testvéri szeretet amúgy megvan.
Tudom mikor hazudik tesóm, rákérdeztem, letagadta, és ennyi. Ennek persze volt előzménye is.
Igazából bátyám komolyan gondolja ezzel a lánnyal, viszont ismerem őt is nagyon jól és pontosan tudom, hogy becsúszott neki is 1-2 kósza lányka.
A barátnős bátyám 27 a tesóm pedig 17
2015. máj. 16. 21:13
10/17 anonim válasza:
Szóval a 17 éves tesód elcsábította a 27 éves bátyátok barátnőjét, aki szintén félrelépett? És még így is komolyan tervez? Akkor neki nem feltétel a hűség egy kapcsolatban, így nem kell az orrára kötnöd, max ha rákérdez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!