Hogy mondjam el neki? Egyáltalán elmondjam?
A házasságunkkal komoly problémák vannak, amik mélyen a múltban gyökereztek. Sokszor átbeszéltük már őket, engem nagyon sok minden bánt és bántott a férjem korábbi viselkedésével kapcsolatban, de ő mindent megtesz, hogy jóvá tegye, az utóbbi hónapokban sokat változott jó irányba. Ez javarészt a kisfiunknak köszönhető, illetve hogy megérezte, ha a régi módon folytatja, akkor elveszíti a családját.
Nagyon pedálozik, hogy minden oké legyen, többek között a szex terén is, mert az sem nagyon volt már jó ideje. De nekem nem megy. És már régen nem azért, mert bántanak a régi dolgai, hanem mert máshoz kezdtem vonzódni, persze nem történt semmi sem, de folyton erre a másikra gondolok, még ha a férjemmel is vagyok együtt. Tudja ő, hogy valami nem stimmel, de már nem tudok azzal védekezni, hogy az ezerszer átbeszélt és elmúlt dolgok miatt nem kívánom az együttlétet vele. Nagyon bánt, mert tulajdonképpen ez az egy akadálya van csak annak, hogy helyrejöjjünk, de nem megy a felejtés, pedig majdnem két éve próbálkozok vele.
Sajnos azzal is tisztában vagyok, hogy ha nem lenne a kicsi, már régen kiléptem volna ebből a kapcsolatból. Így viszont maradnom kell, mert szinte rajongásig szereti a gyerekét és ő is az apját. Azt hiszem nem tehetem meg, hogy szétszakítom őket egy olyan "apróság" miatt, hogy nekem nem megy már vele a házasélet. Csak azt nem tudom, hogy ha elmondom neki az igazat, abból mi lesz... nyilván nem értené meg. Nem biztos, hogy ebben a helyzetben az őszinteség a legjobb út. Tanácstalan vagyok.
Nem tudom, ki az illető, de ha lehet, ne találkozz vele, ne tartsd vele a kapcsolatot, hátha úgy enyhül az érzés. Nem is biztos, hogy ezek az érzelmek valósak, lehet, hogy csak egy vágyálmot testesít meg ez a férfi az életedben: a hiányzó dolgokat "kivetíted" rá, felruházod gondolatban olyan tulajdonságokkal, akik lehet, hogy nincsenek is meg benne. (Ha nem történt még köztetek semmi, akkor sok mindent nem ismersz még belőle, így könnyen lehet, hogy csak egy plátói rajongásról van szó.)
A férjeddel pedig, ha tényleg szeretnéd helyrehozni az életeteket, igénybe vehetnétek egy szakértő segítségét. Párterápia egy pszichológussal még talán segíthet, ha valóban a házasság egybetartása a célod.
Nem volt gyerekünk még amikor elkezdtem vonzódni egy másik férfi iránt, a kapcsolatunk mélyponton volt.Kitálaltam,elmondtam neki mindent,nem vádlóan hogy mindezt azért mert nem törödött velem,elhanyagolt.Egy kissé fagyos lett a hangulat,majd a kezdeti sokk után megint leültünk beszélgetni hogyan tovább,menthető-e még ez a dolog.Ő választás elé állitott és én választottam(egyáltalán nem volt könnyű)idővel túlvoltunk rajta,változtunk mindketten és újra megtaláltuk egymást,ennek lassan 8éve,azóta összeházasodtunk és gyerekünk is van.
Úgy érzem ha nem mondtam volna el nem tudtuk volna átbeszélni a dolgokat és szinte biztos hogy szakitunk.
Az utolsónak tökéletesen igaza van... csak menekülnél a másikhoz a "sz.rból" sz.rabba mert vele se tudod elképzelni hogy hosszútávon legyél együtt..
Az összefutások kerülendőek... Bocs rohannom kell stb..
"folyton erre a másikra gondolok, még ha a férjemmel is vagyok együtt"
Te mit szólnál, ha a férjed gondolna más nőkre, miközben veled szexel?!
"a férjem mindent megtesz...az utóbbi hónapokban sokat változott jó irányba...Nagyon pedálozik, hogy minden oké legyen, többek között a szex terén is"
"Már máshoz kezdtem vonzódni...folyton erre a másikra gondolok, még ha a férjemmel is vagyok együtt"
Feladnád az egész családodat egy ismeretlen pasival való ismeretlen szexelésért?!
Bocs, de te sem vagy 100-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!