12/F. Elmondjam a szüleimnek, hogy van egy barátnőm? Mert nekem ő az első és talán tudnának valami tanácsot adni vagy valami. Vagy csak akkor mondjam el ha már régóta tart most tart 2 napja.
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 18:02
1/11 anonim válasza:
De aranyos vagy :-) ! Miért ne mondanád el ,az ilyen gyerek szerelmek mindenki életében eljönnek ,nincs abban semmi rossz (: !
2/11 anonim válasza:
Aranyos vagy nagyon :3 Mondd el nekik szerintem.
4/11 anonim válasza:
minek? komolyan kérdezem... miért?
5/11 anonim válasza:
De édes vagy :) Hát persze, ez tök jó hogy így megbízol a szüleidben :) Apukád biztos tud neked tanácsokat adni ha elakadsz, anyukád pedig mivel nő, tudja hogy minek örülne egy lány a legjobban :))))
6/11 II.Dartheon válasza:
egyetértek ötössel, jókat mond!
Szerintem is mondd el nyugodtan.
Persze ha nagyon kérdőn néznek rád mondd h nem lesz unoka, n féljenek...
7/11 anonim válasza:
Ez olyan nagyon aranyos :)
2 napja :)
Mondd el nyugodtan.
8/11 ghajhigopsdfjhs válasza:
Azt javaslom, h csak faterodnak mondd el, de õ is tartsa titokban! Hidd el... Volt egy csomó csajom, de akk is a család max 1-rôl tudott. Ha anyukád tud róla, akk 1 hét múlva a mamád szomszèdja is erről fog beszélni... 12/F
9/11 anonim válasza:
volt egy csomó csajom...
12F
ez most csak szerintem nevetséges?? Vagy inkább tragikomikus...
10/11 anonim válasza:
szerintem apukádnak mond el először, gondolom csávók egymás közt szokták kibeszélni az ilyesmit, mint a lányok az anyjukkal
de nem kell ezt titkolni, ha úgy érzed, hogy fontos neked, akkor komoly
szerintem nem az idő határozza meg egy kapcsolat komolyságát, hanem az érzések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!