Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van egy barátom? Ő az első és fogalmam sincs hogy hogyan közöljem velük. Légyszi adjatok pár tippet. Köszönöm én: 16 ő: 18
Egyszerűen megmondod,h van barátod=D
Bemutatod nekik és kész=Dén is ezt tettem=)
15/L
nekem a barátom mondta el anyumnak h együtt vagyunk:D véletlen mondta el:)
én is anyum is meg a barátom is szoktunk egy oldalon pokerezni.egyik nap csak anyum meg a barátom voltt fent pokeren én nem voltam itthon. és a barátom meg nem tudom miért azt hitte h anyum már tud rola h mi együtt vagyunk és megszolalt anyumnak: mit tetszik hozá szolni h együtt vagyok a lányával:D
mikor haza jötem anyum megszolalt h erröl mikor akartam neki szolni h együtt vagyunkk_:D
17/L
Meséld el a szüleidnek egy beszélgetés közben, hogy megismertél egy rendes, kedves srácot, és úgy néz ki, hogy együtt fogtok járni.
nem kell ezt túlbonyolítani. Normális szülő örül az ilyeminek.
uhh. az úgy durva. már gondoltam arra is hogy facebookra kirakom azt hogy kapcsolatban és majd megtudja akkor ha fellép és meglátja az állapotomat... :D
de lehet kicsit kiakadna hogy miért nem mondtam el...
igen, már rájöttem hogy a facebookos ötlet nem jó :S
nem igazán szoktam velük ilyenekről beszélni ezért nem tudom hogy hogyan álljak eléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!