Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy pénzért szexelek? Elmondjam egyáltalán? Magyarul prosti vagyok.20/L

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 13:22
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
74%
Inkább ne mondd el. Azt szeretnéd, hogy egy életre undorodjanak tőled, kitagadjanak?
2014. nov. 10. 13:23
 2/41 anonim ***** válasza:
75%
Miért mondanád el? Te dolgod és tuti undorodnának tőled... jogosan. 20 évesen csak ennyire vagy képes, az szánalmas.
2014. nov. 10. 13:24
 3/41 anonim ***** válasza:
85%
Biztos büszkék lesznek rád, ha megtudják.
2014. nov. 10. 13:25
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
hát ha a lányom ezzel állítana haza, elgondolkodnék mit rontottam el és hogy tudok neki segíteni hogy soha többet ne kelljen pénzért szexelnie... vagy te ezt élvezed? netán luxusprosti vagy? ebből akarsz továbbra is megélni, vagy belekényszerültél valami miatt? ha belekényszerültél akkor mond el és kérd a segítségüket .. bár nem kéne hogy tudják, csak kérd meg hogy segítsenek neked mert kilátástalan per pillanat a helyzeted, ha ebből akarsz továbbra is élni mert élvezed, jobb ha nem tudják a szüleid... ne okozz nekik fájdalmat..
2014. nov. 10. 13:25
 5/41 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy nem is kell elmondanod, talan mar tudjak is, vagy legalabbis sejtik.
2014. nov. 10. 13:27
 6/41 A kérdező kommentje:

vagy te ezt élvezed? netán luxusprosti vagy?

Hát az az igaszság hogy igen élvezem.Kinek mi a luxus prosti?Nem útszélén álló vagyok.

2014. nov. 10. 13:27
 7/41 anonim ***** válasza:
70%

Ha elmondanád két dolgot várhatsz tőlük, már ha normális szüleid vannak: 1. Ki akarnának belőle szakítani; 2. Ha nem teszed meg esetlegesen ki is tagadnának. És jogosan.

Ha esetleg, azért akarod elmondani nekik, hogy segítsenek neked kimászni belőle, akkor pont így mond el nekik, hogy segítségre van szükséged, és akkor biztos, hogy segíteni fognak. Megdicsérni és elfogadni semmi esetre fogják, és ne is várd, h elfogadják!

2014. nov. 10. 13:28
 8/41 anonim ***** válasza:
87%
18 elmultal, nem vagy koteles elmondani, meg ez alapbol olyan dolog, amit az ember megtart maganak.
2014. nov. 10. 13:33
 9/41 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sehogy.
2014. nov. 10. 13:34
 10/41 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező! (Hogyan mondjam el...)

Szerintem, ha van eszed és szereted őket, akkor nem mondod el. Inkább kidolgozol magadnak valamiféle alibit, hogy honnan élsz meg. De nagyon ügyesnek kell lenned, mindig odafigyelni, nehogy egy apró jel eláruljon. Elég egyetlen hiba.

Ha így élsz, az a te dolgod, de vigyázz magadra, ne hajtsd hülyére magad és szállj ki időben. Nem ártana tanulni valamit, amivel akkor is elboldogulsz, ha átléped a 30-35-öt. És főleg ne szokj rá káros mértékben semmire, még az alkoholra sem.

Lehet, 10-15 év múlva férjed lesz és gyereked, belegondoltál már, hogy életed ezen korszakát később is rejtened kell? És bármikor belefuthattok egy volt ügyfélbe? Ha érdekel, erről átküldök egy történetet. (Nem saját eset, de valóban megtörtént.)

2014. nov. 10. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!