Hogy mondjam el a szüleimnek hogy pénzért szexelek? Elmondjam egyáltalán? Magyarul prosti vagyok.20/L
vagy te ezt élvezed? netán luxusprosti vagy?
Hát az az igaszság hogy igen élvezem.Kinek mi a luxus prosti?Nem útszélén álló vagyok.
Ha elmondanád két dolgot várhatsz tőlük, már ha normális szüleid vannak: 1. Ki akarnának belőle szakítani; 2. Ha nem teszed meg esetlegesen ki is tagadnának. És jogosan.
Ha esetleg, azért akarod elmondani nekik, hogy segítsenek neked kimászni belőle, akkor pont így mond el nekik, hogy segítségre van szükséged, és akkor biztos, hogy segíteni fognak. Megdicsérni és elfogadni semmi esetre fogják, és ne is várd, h elfogadják!
Kedves Kérdező! (Hogyan mondjam el...)
Szerintem, ha van eszed és szereted őket, akkor nem mondod el. Inkább kidolgozol magadnak valamiféle alibit, hogy honnan élsz meg. De nagyon ügyesnek kell lenned, mindig odafigyelni, nehogy egy apró jel eláruljon. Elég egyetlen hiba.
Ha így élsz, az a te dolgod, de vigyázz magadra, ne hajtsd hülyére magad és szállj ki időben. Nem ártana tanulni valamit, amivel akkor is elboldogulsz, ha átléped a 30-35-öt. És főleg ne szokj rá káros mértékben semmire, még az alkoholra sem.
Lehet, 10-15 év múlva férjed lesz és gyereked, belegondoltál már, hogy életed ezen korszakát később is rejtened kell? És bármikor belefuthattok egy volt ügyfélbe? Ha érdekel, erről átküldök egy történetet. (Nem saját eset, de valóban megtörtént.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!