Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy pénzért szexelek? Elmondjam egyáltalán? Magyarul prosti vagyok.20/L

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 13:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
96%
Az lenne csak szép, ha apád egyszer felhívna egy menetre, mert nem tudná hogy te vagy az...
2014. nov. 10. 14:42
 32/41 anonim ***** válasza:
70%
A legjobb férjed neked lesz néhány év mulva, minek a szüleidnek megmondani,ugyis mentél a saját eszed után.most már nem mindegy!
2014. nov. 10. 14:46
 33/41 anonim ***** válasza:
96%

Csináld, tegyél félre, tanulj valamit, mert most még 20-21, maholnap 30-40 és már nemigen lesz rád igény...

A szüleidet hagyd ki belőle, had legyen nyugodt életük. Nem érdemlik meg, amit teszel. Én a boldog tudatlanságra szavazok ebben az esetben.

2014. nov. 10. 14:46
 34/41 Bence_ ***** válasza:
94%
Miért akarod nékik elmondani?
2014. nov. 10. 15:00
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

Ne mond el nekik! Viszont én is azt mondom, hogy mindenképpen tanulj mellette hasznos szakmát,v fősulin, hogy tudj mit kezdeni magaddal a jövőben és tegyél félre pénzt.Ne élj luxuséletet.

Én ismerek olyan lányt,idősebb,mint te, és évek óta csinálja.Viszont ő nem bukik le, mert külföldön csinálja.Tehát itthon nem fut bele ügyfélbe az biztos. És azt is látom rajta, hogy képtelen kiszállni ebből, mert annyira megszokta, hogy mindig mindenre van pénze... Bár lehet pár év múlva már lesz annyi félretett pénze, hogy ne szoruljon erre rá.

Ő róla sem tudják a szülei, és ha tudnák szerintem kitagadnák az fix.

2014. nov. 10. 15:49
 36/41 anonim ***** válasza:

Ne mond el, maradj nekik a jó kislányuk, ne okozz csalódást nekik, akik felneveltek!

Senkinek se mond el, nem tudhatod, hogy kiben bízzál.

2014. nov. 10. 21:39
 37/41 anonim ***** válasza:
Senkinek ne mondd el (szülő, testvér, barátnő)! Lehet, h később ha már férjhez mentél, gyerekeid lesznek, egy óvatlan pillanatban elárulják.
2014. nov. 10. 22:16
 38/41 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem mondanám el nekik.

Az én helyzetem kicsit más, én csak szeretem az egy éjszakás kalandokat... :) De nem mondom el a szüleimnek. Te se mondd el. Felesleges.

22L

2014. nov. 11. 01:17
 39/41 anonim ***** válasza:
Ne mondd el, soha nem értenék meg, és fájdalmas lenne ezt hallaniuk. Ha kedveled a szexet, és élvezed ezt az életet, tegyél is félre, ne élj fel mindent. A tanulás mindenképpen hasznos, tanulj valamit amit mindig is igazán szerettél volna. Gondolom pénzügyileg nagyon megéri, anyagi gondjaid nincsenek, ilyen értelemben nyugodtan élsz biztosan.
2014. nov. 12. 00:20
 40/41 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló,nekem is küldd el sztorit priviben lécci!
2014. dec. 28. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.