Hogy mondjam el a szüleimnek hogy pénzért szexelek? Elmondjam egyáltalán? Magyarul prosti vagyok.20/L
Csináld, tegyél félre, tanulj valamit, mert most még 20-21, maholnap 30-40 és már nemigen lesz rád igény...
A szüleidet hagyd ki belőle, had legyen nyugodt életük. Nem érdemlik meg, amit teszel. Én a boldog tudatlanságra szavazok ebben az esetben.
Ne mond el nekik! Viszont én is azt mondom, hogy mindenképpen tanulj mellette hasznos szakmát,v fősulin, hogy tudj mit kezdeni magaddal a jövőben és tegyél félre pénzt.Ne élj luxuséletet.
Én ismerek olyan lányt,idősebb,mint te, és évek óta csinálja.Viszont ő nem bukik le, mert külföldön csinálja.Tehát itthon nem fut bele ügyfélbe az biztos. És azt is látom rajta, hogy képtelen kiszállni ebből, mert annyira megszokta, hogy mindig mindenre van pénze... Bár lehet pár év múlva már lesz annyi félretett pénze, hogy ne szoruljon erre rá.
Ő róla sem tudják a szülei, és ha tudnák szerintem kitagadnák az fix.
Ne mond el, maradj nekik a jó kislányuk, ne okozz csalódást nekik, akik felneveltek!
Senkinek se mond el, nem tudhatod, hogy kiben bízzál.
Szia! Én nem mondanám el nekik.
Az én helyzetem kicsit más, én csak szeretem az egy éjszakás kalandokat... :) De nem mondom el a szüleimnek. Te se mondd el. Felesleges.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!