7es vagyok: előző nem biztos, hogy kamu kérdés. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a kérdező azt hiszi, hogy ez is olyan elfogadható, mintha vki meleg lenne és azt akarná a szüleinek elmondani. De a kettő nagyon nem ugyanaz, és az utóbbit se egyszerű meglépnie egy adott melegnek, és azt se biztos, h elfogadják a meleg szülei.
2014. nov. 10. 14:21
22/41 Shai-Hulud válasza:
"Menjél fel az egyik legnagyobb szexpartner oldalra,keresgélj a 21 éves lányok között,talán megtalálsz."
Egyszerű, mondd meg szüleidnek, hogy nézzék meg az oldalt, és érdekes meglepetésben lesz részük. A további fejleményeket pedig nyugodtan rájuk bízhatod, szerintem bízhatsz a spontán reakciójukban.
2014. nov. 10. 14:22
23/41 anonim válasza:
Kamu. Ha 20/L miért a 21/L-ek között kellene keresnie?
2014. nov. 10. 14:27
24/41 anonim válasza:
Mert mar majdnem 21?:)
2014. nov. 10. 14:29
25/41 anonim válasza:
Én nem mondanám el, tuti. te dolgod mit csinálsz a saját testeddel, felnőtt ember vagy.
2014. nov. 10. 14:31
26/41 sippara válasza:
Ne mondd el, szűress rendszeresen, és valamit tanulj, mert ezt nem lehet az örökkévalóságig csinálni.
2014. nov. 10. 14:32
27/41 A kérdező kommentje:
ma 14:27
Talán pont azért hogy ne ismerjenek fel,azért adtam meg 21 évet?:)Vagy bárki ismerős még ne is gondoljon rám?Gondolod hogy ott mindenkinek az eredeti "évjárata" van megadva?
2014. nov. 10. 14:33
28/41 anonim válasza:
Akkor kép sincs rólad gondolom, hogy ne ismerjenek fel. De akkor az a válaszoló hogyan keresse meg a képedet?
2014. nov. 10. 14:37
29/41 Shai-Hulud válasza:
"Gondolod hogy ott mindenkinek az eredeti "évjárata" van megadva?"
NEM??? Hát most nagyot csalódtam! :-(
2014. nov. 10. 14:38
30/41 anonim válasza:
Megadhattál volna 20 évet is. Aki látja az okoskodhat úgy hogy na ez biztos nem lehet az Évi mert hát ki adná meg a valós születési idejét...
Én nem mondanám el amúgy, bár ha tartod a kapcsolatod szüleiddel akkor előbb utóbb ki fog bukni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!