Most mi lesz a nővéremékkel?
A nővéremék 9 éve vannak együtt a sógorommal, van egy 5 éves közük gyerekük és a nővérem várandós.
Viszonylag jól élnek, de azért mert a sógorom autótolvaj volt, ez nyílt titok, semmi bizonyítékunk nem volt rá ,de az egész család és rokonság tudta,hogy nem tisztességes, és lebuktak amikor autókat szereltek szét, előzetesbe került, minimum 1 évig marad is, most pedig attól félünk,hogy mindenüket le fogják foglalni, és a nővérem két gyerekkel nincstelen lesz.
Nyakig benne van a sógorom, sőt ő az egyik főkolompos, nem ússza meg ez már egészen biztos, letöltendőt fog kapni a jóslatok szerint, de ez engem nem is érdekel.(annyira)
A nővérem évek óta nem dolgozik, a sógorom tartotta el, őszintén szólva nagy a baj, én a saját problémámként élem meg, és valamiért úgy érzem,hogy a sógorom cserbenhagyott mindenkit.
na és kik szívnak? gyerekek.
sógorod no komment, nővéred meg buta, hogy így vállaltak gyereket, és ő meg nem dolgozott. hátha őt is bevarrják!
Bármennyire is fájó nektek, nem fogják lecsukni, ezt az ügyvédje garantálta, akit a sógorom apja szerzett, így bízunk benne.
De a gyerekeknek sem lenne jó,ha az anyjuk eltűnne évekre, én kiállok mellette.
Itt viszont bármennyire ártalmas embereket kaptak el, egyik sem fog 10-20 éveket kapni, 5 éven belül mind szabadon lesznek, sajnos-nem sajnos ilyen a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!