Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mi lesz a nővéremékkel?

Most mi lesz a nővéremékkel?

Figyelt kérdés

A nővéremék 9 éve vannak együtt a sógorommal, van egy 5 éves közük gyerekük és a nővérem várandós.

Viszonylag jól élnek, de azért mert a sógorom autótolvaj volt, ez nyílt titok, semmi bizonyítékunk nem volt rá ,de az egész család és rokonság tudta,hogy nem tisztességes, és lebuktak amikor autókat szereltek szét, előzetesbe került, minimum 1 évig marad is, most pedig attól félünk,hogy mindenüket le fogják foglalni, és a nővérem két gyerekkel nincstelen lesz.

Nyakig benne van a sógorom, sőt ő az egyik főkolompos, nem ússza meg ez már egészen biztos, letöltendőt fog kapni a jóslatok szerint, de ez engem nem is érdekel.(annyira)

A nővérem évek óta nem dolgozik, a sógorom tartotta el, őszintén szólva nagy a baj, én a saját problémámként élem meg, és valamiért úgy érzem,hogy a sógorom cserbenhagyott mindenkit.

2015. máj. 11. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
A két gyereken kívül (meg persze az embereket akiktől ellopták az autóikat), nem tudok mást sajnálni ebben a történetben. A sógorod és a nővéred is megérdemli a börtönt és remélem oda is kerülnek. Mi mindketten dolgozunk a férjemmel, van egy autónk, ami mindenképpen szükséges, mert a férjem mással nem tud munkába járni. Ha ellopnák az autónkat, akkor kénytelenek lennénk másikat venni, ami évekre visszavetne minket anyagilag, pedig nem élünk nagy lábon, spórolósak vagyunk és nekünk is van két gyermekünk. Bűnözőket nem fogok sajnálni! A bankrablók is addig tűntek nekem a filmekben szimpatikusnak, amíg banki alkalmazottként át nem éltem egy fegyveres támadást. A szüleim házát pedig kirabolták, anyumnak a karikagyűrűjét is elvitték. Az összes autótolvajnak, betörőnek, bankrablónak és ehhez hasonlónak börtönben a helye. Pénzt becsületes munkával kell szerezni.
2015. máj. 12. 08:15
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

na és kik szívnak? gyerekek.

sógorod no komment, nővéred meg buta, hogy így vállaltak gyereket, és ő meg nem dolgozott. hátha őt is bevarrják!

2015. máj. 12. 08:40
 23/25 A kérdező kommentje:

Bármennyire is fájó nektek, nem fogják lecsukni, ezt az ügyvédje garantálta, akit a sógorom apja szerzett, így bízunk benne.

De a gyerekeknek sem lenne jó,ha az anyjuk eltűnne évekre, én kiállok mellette.

Itt viszont bármennyire ártalmas embereket kaptak el, egyik sem fog 10-20 éveket kapni, 5 éven belül mind szabadon lesznek, sajnos-nem sajnos ilyen a világ.

2015. máj. 12. 09:44
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ilyen a világ. Csak ne várd el, hogy itt bárki is sajnálja a nővéredet meg együtt érezzen. Ha mégis börtönbe kerül,akkor megérdemli, ahogy azt is hogy mindenüket lefoglalják. Én bízok, benne, ha ki is engedik ezt a bandát, akkor a rendőrség látókörében maradnak és ha újra elkezdik, akkor vissza is kerülnek.
2015. máj. 12. 11:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem faj ha megússza a nővered, nekem aztán hótt8, hogy mi lesz vele...lehet a börtönt megússza, de létezik karma, valahol csak visszaüt mindenkinek amit tesz. Hogy fog élni, ha mindenki fogja tudni a közvetlen környezetében, hogy mivel foglalkoztak? Meg akkor is ha o egy autót se lopott el, az emberek altalanositanak, egy kalap alá veszik a csaló férjével. Egyáltalán lesz-e ahol lakjon a gyerekekkel, s miből tartja majd el őket, miket fog válaszolni amikor megkérdik a szomszédok, hat hol a gyerekek apja? Meg akkor is fogjak fúrni faragni az egesz családot ha mindenki tudja a választ, mert ilyen szituaciora az emberek normális reakciója az, h "na végre, pofára estek, ugy kell nekik". azt a hudejo ügyvédet ki is kell fizetni
2015. máj. 12. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!