Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mi lesz a nővéremékkel?

Most mi lesz a nővéremékkel?

Figyelt kérdés

A nővéremék 9 éve vannak együtt a sógorommal, van egy 5 éves közük gyerekük és a nővérem várandós.

Viszonylag jól élnek, de azért mert a sógorom autótolvaj volt, ez nyílt titok, semmi bizonyítékunk nem volt rá ,de az egész család és rokonság tudta,hogy nem tisztességes, és lebuktak amikor autókat szereltek szét, előzetesbe került, minimum 1 évig marad is, most pedig attól félünk,hogy mindenüket le fogják foglalni, és a nővérem két gyerekkel nincstelen lesz.

Nyakig benne van a sógorom, sőt ő az egyik főkolompos, nem ússza meg ez már egészen biztos, letöltendőt fog kapni a jóslatok szerint, de ez engem nem is érdekel.(annyira)

A nővérem évek óta nem dolgozik, a sógorom tartotta el, őszintén szólva nagy a baj, én a saját problémámként élem meg, és valamiért úgy érzem,hogy a sógorom cserbenhagyott mindenkit.

2015. máj. 11. 22:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
A nővéredért szerintem csak ne aggódj. Ha az egész rokonság számára nyilvánvaló volt, miből tartja el a férje, akkor ő még cifrább dolgokban is részt vett mellette. Szerencséje van, ha nem veszik elő bűnpártolásért. És ő két gyereket vállalt be erre a nagyszerű, stabil anyagi háttérre. Ha aggódni akarsz valakiért, akkor a gyerekekért tedd, akiket mindkét szülőjük cserbenhagyott. Ha másra nem is, rájuk viszont tekintettel lesznek, nem tehetik őket az utcára a szüleik hülyesége miatt.
2015. máj. 11. 22:33
 2/25 anonim ***** válasza:
32%
Hát... A nővérednek be kell segítsen a család anyagilag, amíg meg nem születik a kisebbik gyerek, és bölcsis nem lehet. Ha eddig nem volt szakmája, most jó lenne sürgősen valamit tanulnia még a szülés előtt/gyes alatt...
2015. máj. 11. 22:36
 3/25 A kérdező kommentje:

Mondhatnám,hogy fényűző életet éltek, bár ez már túlzás, de a BMW ott állt a kapubejáróban, a sógorom pedig csak simán "autószerelő" volt ha kérdezték.

Azt nem tudom,hogy a nővérem mennyire volt benne, nyilván jobban tudott mindent, de itt felnőtt emberekről van szó, mikor az egész kezdődött (láthatóan vagyonosodtak) édesapám megfenyegette a sógoromat,hogy ha a nővéremet emiatt baj éri nem áll jót magárét, bár ez sajnos csak jelképes fenyegetés volt, de a szüleim és én is teljesen elhatárolódunk az ilyen életformától.

Természetesen elsősorban a gyerekekért aggódunk, de én a nővéremért is. (őt már kihallgatták)

2015. máj. 11. 22:38
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Mi lesz azokkal a családokkal, akiktől a drága sógorod a tesókád beleegyezésével ellopta az évek kemény munkájával összespórolt autóikat? Érük nem aggódsz, érzékenyke?
2015. máj. 11. 22:38
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok velük mit csinálni, bármennyire is sajnálom és együtt érzek, nekem akkor is az a fontos,hogy a nővéremékkel mi lesz, és egy szóval sem modntam,hogy nem érdemli meg a sógorom a börtönt.
2015. máj. 11. 22:42
 6/25 A kérdező kommentje:
Meg,hogy msot a nővérem nem szólt rá?Van akit ver a férje és nem tud elszakadni tőle, sőt még védi is, pedig csak árt neki a férj, a nővéremnek csak adott a sógorom, és ha nem is helyeselte (mert nem olyan család vagyunk akik ezt helyeslik) akkor is mit tehetett volna,Egy felnőtt 27 éves férfinek mondja meg,hogy nem helyes amit tesz?
2015. máj. 11. 22:44
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Bűnpártolásért itt bizony még lesznek b+ek...
2015. máj. 11. 22:44
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk én örülök, hogy a sógorod cserbenhagyott mindenkit, talán így kevesebb bosszús család lesz, aki egy élet munkájával gyűjtögetett pénzen vett autójától "megszabadul" egy éjszaka alatt. Én örülök, hogy ti elhatárolódtok ettől, de lehet, hogy a nővéred sem ússza meg az ügyet. Ezért lehet, hogy a gyerekek gondoskodása így is, úgy is a ti feladatotok lesz, de ha mégsem, ezért írtam a 2. válaszomban, amit írtam.
2015. máj. 11. 22:45
 9/25 A kérdező kommentje:

Annak örülök,hogy egyenlőre véget ért ez a folytonos aggódás,hogy mikor kapják el, (bár fogadni mernék,hogyha szabadul innét folytatja) viszont a két gyerek nem tett semmit sem, és ha a nővéremet el is ítélhetjük (a bíróság valószínűleg nem fogja) akkor is, a mi családunknak nehézséget okozna két gyerek, mivel mi nem élünk nagy lábon.

A sógorom rokonságának jelentős része pedig érett az autólopásban, a testvére és az unokatestvére is előzetesben van, az apja pedig egy irigy és kapzsi ügyvéd, ő azzal letudja a gyereknevelést,hogy a fiait megpróbálja minél előbb kihozni, és őt nem érdekli a többi, tőle pénzt nem fogunk látni.

2015. máj. 11. 22:55
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudtátok mit csinál miért nem mentetek rendőrségre? igy mar késő bánat s ha a nővered tudott az ügyekről, akkor o sem ússza meg, s meg se haragudj igy igazságos, lopott autókból éltek, ez = megkarositottak másokat, ezt büntetik, ez van.
2015. máj. 11. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!