Most mi lesz a nővéremékkel?
A nővéremék 9 éve vannak együtt a sógorommal, van egy 5 éves közük gyerekük és a nővérem várandós.
Viszonylag jól élnek, de azért mert a sógorom autótolvaj volt, ez nyílt titok, semmi bizonyítékunk nem volt rá ,de az egész család és rokonság tudta,hogy nem tisztességes, és lebuktak amikor autókat szereltek szét, előzetesbe került, minimum 1 évig marad is, most pedig attól félünk,hogy mindenüket le fogják foglalni, és a nővérem két gyerekkel nincstelen lesz.
Nyakig benne van a sógorom, sőt ő az egyik főkolompos, nem ússza meg ez már egészen biztos, letöltendőt fog kapni a jóslatok szerint, de ez engem nem is érdekel.(annyira)
A nővérem évek óta nem dolgozik, a sógorom tartotta el, őszintén szólva nagy a baj, én a saját problémámként élem meg, és valamiért úgy érzem,hogy a sógorom cserbenhagyott mindenkit.
Azért sajnos mindig visszaüt, mikor felelőtlenül vállalnak az emberek gyerekeket. Én csak egyet mertem, pedig normálisan kereső átlagos család vagyunk, de mindig rettegtem attól, mi lenne, ha egyedül maradna egyikünk a gyerekkel... neadjisten gyerekekkel...
Épp ezért nem is vállaltuk azt az egyet sem, amíg nem volt biztos egszisztenciánk, lakásunk (még most is van rajta hitel!) és félretett pénzünk. Ezért 30 fölött lettünk szülők. Nagyon csodáltam mindig azokat, akik a bizonytalanságra vállaltak, főleg anyukákat, nulla képzettséggel, és érettségiről egyből a szülőszobába... Abba bele se gondol, ha a férjével történik valami, mi lesz velük?
Amit a kettes írt, az jó. Tanulnia kell a nővérednek, és saját lábra állni! Addig viszont valószínű, hogy a ti segítségetekre szorul, még akkor is, ha nektek anyagilag gondot okoznak.
Nem tudom,hogy hogy lenne a legvilágosabb a helyzet, de mondjuk amikor van egy főnököd aki nagyon magas hangon beszél, van felesége, de te mégis tudod,hogy meleg, nem fogod megkérdezni,hogy elnézést, ön meleg?Aztán meg egyszer csak egy férfival látod kézen fogva és megbizonyosodsz róla.
Így volt ez nálunk is, mi alapján kérdeztük volna meg,hogy bocs, de nem lopkodod véletlenül az autókat?Eközben láttuk,hogy 10-12 autó motorja van a garázsába, ,hogy gyakran járnak nála rossz arcú "szerelők" és hoznak-visznek különböző gépkocsikat.
Ezek mind ügyfelek autói voltak, amiket javítottak, és jön értük az ügyfél.
Elő volt adva az egész, de aki nem hülye az nem hitte el egy szavukat sem.
Az meg hazudik aki felnyomta volna őket, szerintem a többség még a gyilkos családtagja mellett is a végsőkig kiállna, nemhogy felnyomná.
ÉN mint kívülálló végig abban bíztam,hogy a sógorom megússza az egészet, vagy,hogy nincs benne annyira, és hogy ha lebuknak, megijed és abbahagyja, és tisztességes munkát vállal, csakhogy a valóság,hogy még a börtönből sem fog tanulni, ahogy őt ismerem.
Pedig ő is normális családból származik, sőt ők anyagilag is jól állnak, ügyvéd apa, könyvelő anya, és 2 autótolvaj fiú...érthetetlen.
A nővérem is ugyan ezt gondolhatta, csak ő komolyan, és nem hitte,hogy ennek valaha is vége lesz, így nem akart változtatni,munkát keresni.
Miért uszna meg sogorod? Meg a nővered se fogja, ha tudta mi folyik. S az, hogy terhes az semmit nem határoz ezen a terén. Te magad írtad le h nem keresett munkát, nem akart változtatni.
Ha te lennel annak a helyében akinek az autóját elloptak akkor biztos nem venned ilyen lazán, sztem meg ne ússzon meg semmit egy aljas csaló se, meg olyanok se akik tudnak róla de attol függetlenül lelkiismeret-furdalás nélkül lebzselnek.
Az egyik exbarátnőmet lazán lecsukták, amikor az élettársa áfacsalt, de nem csak őt, hanem a pasi szüleit, tesóját is (tesó segített) a többiek tudtak róla és élvezték a belőle befolyó pénzt.
Nem szamított hogy 4 éves kislanyuk volt..
Nem tudom pontosan mennyit kapott, de milliárdokat csalt a srác körbeszámlázással és sro cégekkel..8 embert csuktak le... A barátnőm csak tudott rőla, rendes munkahelye volt..
Úgyhogy a legkisebb gond az, hogy mindent lefoglalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!