Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tudok tenni a mostohatesóm...

Mit tudok tenni a mostohatesómmal?

Figyelt kérdés
Amióta ideköltözött, teljesen felforgatta az életem. Egyfojtába megmondja, hogy mit csináljak, állandóan idegesít. + Még itt sérteget, hogy milyen dagadt vagyok. Nem akarok neki visszavágni, hanem azt akarom hogy menjen el. Direkt megjátsza a fogyatékost hogy semmit ne kelljen csinálnia. Vele nem lehet megbeszélni, hogy mi a problémám. Anyuék hiába üvöltik le, azért is csinálja. Ráadásul mikor nincsenek otthon, akkor folyamatosan piszkál. Meg hogy ő este akar gépezni. Hát Nehogy már én alkalmazkodjak hozzá. Nincs akinek elmesélhetném a problémáim, meg nem is tudnának segíteni... Valakinek ötlete?

2015. márc. 30. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Két 15 éves fiatalnak , akik nem testvérek, de ha testvérek is nem illik 1 szobában aludni. Anyukád nem tudom hogy gondolja hogy a 15 éves lánya közös szobában aludjon 1 majdnem idegen 15 éves fiúval.
2015. ápr. 3. 16:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Anyjához nem mehet vissza, mert nem fog foglalkozni vele mert ott van egy másik pasitól 3 vagy 4 gyerek (még babák :D) Intézetbe meg az apja nem akarja, hogy kerüljön. 2 szoba van nem tudok mit csinálni. Egyébként Bocsi, hogy nem írtam de én is fiú vagyok. Kicsit meglepő, hogy jaaj most mért nem lehetünk jóban. Nem bírom ki őt és kész. Utcára nem dobhatjuk se semmi...
2015. ápr. 3. 22:53
 13/16 A kérdező kommentje:
De ezt nem gonoszságból írom. Tényleg ilyen életképtelen.
2015. ápr. 3. 22:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Idén leszünk 16 évesek és Nehogy már ne bírna önállósulni. Akkor meg visszamehetne az anyjához. De ácsi ott nincs se net, se gép. Szegényke unatkozna -.-
2015. ápr. 3. 22:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Meg mikor piszkál, már direkt üvöltök, hogy hagyjon békén. Erre az Apja: Jaaaj! Olyan idegeszícőek fhatythook!

Bzd! Nehogy már ne vedd észre hogy rá kéne szólni a gyerekére.

+Azon annyira felháborodtam, hogy így elkezdi, hogy a "Hagyjál már" az tiltott szó. (Abba most ne kössünk bele, hogy ez nem szó) De ember! Mi ez a kijelentés....

2015. ápr. 3. 23:05
 16/16 A kérdező kommentje:

El kezd zsarolni. Meg ma is volt, hogy elkezdi, hogy vegyek neki pizzát. Meg adjam oda a 4gigás SD kártyámat amit névnapomra kaptam. Mondom nem. Erre ő: UTÁLLAK!

Az még ok hogy most nekem van pénzem és kedvesen vehetnék neki. De így mit vár?

2015. ápr. 3. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!