Mit lehetne tenni egy ilyen testvérrel?
Van egy ikertestvérem és eléggé különbözünk. Úgy értem mind a ketten teljesen másképp gondolkodunk, már kiskorunk óta teljesen más az érdeklődésünk, én inkább nyugodtabb fajta vagyok míg ő sokszor csak bunkó tud lenni és mindig kötekedik. Egyszer szüleink már majdnem el is váltak miatta. Elkezdett cigizni is, amit én csak egyszer tettem, azt is csak azért hogy kipróbáljam. Már nem egyszer keveredett verekedésbe amit mindig ő kezdeményezett. Tanároknak simán visszaszól, többször előfordult, hogy ezek miatt a dolgok miatt értesítették szüleinket, akik semmit nem csináltak, ugyanis nem sokat törődnek velünk, csak megkérdezik mi történt ma és onnantól le se vagyunk szrva. Testvérem éppen ezért enged meg magának ennyit, mert szüleink mondhatni csak a pénz miatt vannak együtt.
17 évesek vagyunk és mindketten fiúk.
Mondjuk az színtiszta ostobaság, hogy a szüleid egyszer majdnem elváltak őmiatta (tehát egyik gyerekük miatt). Válás akkor van, ha a férjnek és feleségnek egymással van baja.
Próbáld tőle függetlenül élni az életed, ne vállalj vele közösséget, ne barátkozz az ő barátaival.
Egyébként maholnap felnőttek vagytok, mindketten a magatok sorsáért vagytok felelősek, élitek a magatok életét, mindegyikőtök úgy, ahogy helyesnek tartja és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!