Mit tudok tenni a mostohatesómmal?
Figyelt kérdés
Amióta ideköltözött, teljesen felforgatta az életem. Egyfojtába megmondja, hogy mit csináljak, állandóan idegesít. + Még itt sérteget, hogy milyen dagadt vagyok. Nem akarok neki visszavágni, hanem azt akarom hogy menjen el. Direkt megjátsza a fogyatékost hogy semmit ne kelljen csinálnia. Vele nem lehet megbeszélni, hogy mi a problémám. Anyuék hiába üvöltik le, azért is csinálja. Ráadásul mikor nincsenek otthon, akkor folyamatosan piszkál. Meg hogy ő este akar gépezni. Hát Nehogy már én alkalmazkodjak hozzá. Nincs akinek elmesélhetném a problémáim, meg nem is tudnának segíteni... Valakinek ötlete?2015. márc. 30. 18:01
1/16 anonim válasza:
Kinek a kije a mostoha tesód?
Hány évesek vagytok?
2/16 A kérdező kommentje:
Én, anyu meg a párja éltünk együtt. Anyu párja ("nevelő apukám") , neki a fia. Tehát mind2nknek elváltak a szülei. 15, én is meg ő is most vagyunk 9.-be
2015. márc. 30. 18:13
3/16 anonim válasza:
Ha anyudek nincsenek otthon akkor zárkózz be a szobádba és ne engedd be.
Van saját géped? Mert akkor ez a probléma is el van intézve.
Hát elhiszem, hogy nem szeretnéd h ott legyen de ebbe sok bele szólásod nincs ha a szülők így döntöttek.
Ne foglalkozz vele, nézd levegőnek.
Az, hogy fogyatékosnak mutatkozik az miben nyilvánul meg?
Ha jól látom legalább abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a szülők melletted állnak ki.
4/16 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy mi ugye kisebb lakásba lakunk és egy szobába alszunk. Ajtó így kimondottan nincs, mert mint irtam kicsi a lakás. Egyébként ugy csinálja, hogyha pl megkéri anyu hogy csináljon valamit akkor igy mint a fogyatékos áll, előadja hogy ő nem tudja megcsinálni
2015. márc. 30. 18:48
5/16 A kérdező kommentje:
És csak egy gép van
2015. márc. 30. 18:49
6/16 anonim válasza:
Erről beszélj anyukaddal mert nem egészséges, hogy 15 évesen egy szobában alszotok.
Eddig az anyjánal volt a srác? Vagy most hogy került hozzátok?
7/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudok szobát építeni :D Mint simsbe
2015. márc. 30. 19:24
8/16 A kérdező kommentje:
Igen eddig anyjánál volt, csak ő lesz*rta (már Bocsi) és ezért vagy intézetbe vagy pedig hozzánk kellett volna jönnie. Végülis nem igazán szeretném hogy intézetbe Menjen, de akkor ne mi alkalmazkodjunk hozzá
2015. márc. 30. 19:28
9/16 anonim válasza:
Akkor talán anyukád párjával beszéljél, elvégre az ő gyereke és ha van csöppnyi esze a felnőttnek, ilyen helyzetben mindenki pórázon tartja a saját gyerekét amíg le nem zajlik a konformizáció.
10/16 anonim válasza:
költözzön vissza az anyukájához. Nyugodtan mond meg a szülőknek hogy zavar, piszkál és kényelmetlenül érzed magad az ő társaságában. Nem akarsz vele 1 fedél alatt lakni, mert ebből lehet nagyobb probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!