Megkernetek ilyen esetben a batyatokat, hogy ne hozza haza a baratnojet?
Figyelt kérdés
Batyam Budapesten egyetemista, kollegeumban lakik. Megismerkedett fel evvel ez elott egy lannyal, es amikor komolyabbra fordult, hazahozta. A lany lenez minket, mert videkiek vagyunk, ennek tobbszor hangot is adott. Voltunk tanyasiak, suttyok, parasztok, elmaradottak stb. Apa sok olyan szot hasznal, vagy mashogy regiesebben mond szavakat, ezeken ki van borulva pl. kolompir, tejfel, veder, tik(tyuk). Ezeken hetekig, honapokig frocsog. A szuleim egyszeru, kedves emberek, szerenyebben elnek, mint a lany csaladja, ez igaz, de nem vagyunk se suttyok, se bunkok. En is tanulok, egyetemre keszulok, adok a kulsomre, a kornyezetmre, de mellete tudok takaritani, fozni, mosni, vasalni, tyukolat takaritani, hurkat-kolbaszt tolteni, fat apritani stb. Tehat barmi olyat, ami egy kertes hazzal jarhat, ahol allatok is vannak. Ezekre megkaptam mar, hogy noietlen vagyok, sose lesz parom, mert "egy jo pasinak se kell egy ilyen teheneszlany"(ideztem) Serteget engem, hatuk mogott szidja a szuleinket, es batyam semmit nem tesz, nem szol ra. Batyammal beszelni nem lehet, szerelmes. En is kezdek a turelmem vegere erni, foleg a szuleim miatt, mert tenyleg, meg arra se emlekszem, hogy valaha egy hangos szavuk lett volna. Nem vagyok egy ideges tipus, de kezdek eljutni oda, hogy nagyon le akarom kiabalni a fejet.2015. febr. 24. 11:09
21/22 anonim válasza:
Szerintem ez a lány csak egy alázható palit akar, akit mindenével együtt lenézhet. Valószínüleg egy pesti vagánygyerek szóba sem állna vele. A bátyád is közületek való, szerintem ha nem hallod, akkor beszólogat neki rendesen. Idő kérdése, és a bátyád kiszeret belőle. (Én biztos elküldtem volna a halál faxára ezt a libát) Tényleg.., a szüleid ezt hallják? Ők ehhez mit szólnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!