Nagyon ciki, hogy egy szobámban alszok az öcsémmel, még jó hosszú ideig? Vannak mások is, akik ennyi idősen a testvérükkel egy szobájuk van?
Nem ciki, bár tény, hogy nem ideális.
Ha német lánnyal barátkozol elfogad így, hogy hozzá képest szegény vagy, ha meg nem, akkor meg az elég sokatmondó. Tekintheted jellempróbának.
Én 19 vagyok, és a 16 éves hugommal egy szobában vagyunk. Én egyáltalán nem érzem rosszul magam miatta. A barátomnak van külön szobája, ott szoktunk kettesben lenni. Amikor ő jön hozzánk, akkor ritkán van hogy kettesben vagyunk, de megoldjuk, tehát én nem idegeskedek rajta, békében vagyunk a hugommal.
Túl sokmindent nem tudsz csinálni, próbáld elfogadni a helyzetet.
Én lány vagyok, véglegesen 25 évesen költöztem el otthonról, előtte az öcsémmel aludtam - azt se mondhatnám hogy laktam, mert nem volt gyerekszoba jellegű szobánk sose, csak egy nagy meg egy kicsi. Sokáig anyámmal aludtam együtt, kb. 19 évesen amikor hétköznap kollégista voltam cseréltünk. Hozzánk költözött az idős nagymamám, szegény öcsém vele aludt addig, na inkább az nem túl egészséges dolog, minthogy két testvér együtt aludjon.
Az iskolában volt hogy cikinek éreztem, de volt így más is, nem mindenkinek lehet saját szobája. Mindig is akartam egy saját kuckót, de hát ez jutott... sokáig saját ágyam se volt, csak szétnyithatós kanapé. Sőt, amikor kicsi voltam csak egy szobánk volt.
én is 15 vagyok (L) hugom is 8 :DDDDD
egy szobába vagyunk, nincs belőle semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!