Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon ciki, hogy egy szobámba...

Nagyon ciki, hogy egy szobámban alszok az öcsémmel, még jó hosszú ideig? Vannak mások is, akik ennyi idősen a testvérükkel egy szobájuk van?

Figyelt kérdés
Én 15 vagyok(fiú), ő 8. Németországban lakunk, és itt elég drágák az albérletek, így nem tudunk olyan nagyot bérelni, hogy saját szobám legyen. Ez még biztos elég sok évig így lesz. Az otthoni házunkban egyébként van mindkettőnknek saját szobája.

2015. febr. 22. 21:56
 1/10 A kérdező kommentje:
*akiknek
2015. febr. 22. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs masik szoba, sok mi dent nem tudsz csinalni. Nem ciki.
2015. febr. 22. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Egyaltalan nem ciki, gondolj csak egy koleszra, ott tobben is laknak egy szobaban. Sot szegenyebb csaladokban az sem ritka, hogy 1szoba-konyhaban lakik anyu-apu meg a 3-4 gyerek. Es nem csak a romaknal.
2015. febr. 22. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a hugommal és a nagymamámmal laktam egyszobában, amíg férjhez nem mentem. Nem éreztem cikinek.
2015. febr. 22. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem ciki, bár tény, hogy nem ideális.

Ha német lánnyal barátkozol elfogad így, hogy hozzá képest szegény vagy, ha meg nem, akkor meg az elég sokatmondó. Tekintheted jellempróbának.

2015. febr. 22. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 19 éves koromig egy szobában voltam a bátyámmal, és nem tartottam cikinek, mivel nem a szüleim hibája hogy nem futotta 3 szobás lakásra.
2015. febr. 22. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 vagyok, és a 16 éves hugommal egy szobában vagyunk. Én egyáltalán nem érzem rosszul magam miatta. A barátomnak van külön szobája, ott szoktunk kettesben lenni. Amikor ő jön hozzánk, akkor ritkán van hogy kettesben vagyunk, de megoldjuk, tehát én nem idegeskedek rajta, békében vagyunk a hugommal.

Túl sokmindent nem tudsz csinálni, próbáld elfogadni a helyzetet.

2015. febr. 22. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a testvéremmel kellett aludnom, amíg otthon éltem és nem éreztem sose cikinek. Még jól is jött, mert emiatt nagyon toleráns lettem az emberekkel szemben és könnyen alkalmazkodom.
2015. febr. 22. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, véglegesen 25 évesen költöztem el otthonról, előtte az öcsémmel aludtam - azt se mondhatnám hogy laktam, mert nem volt gyerekszoba jellegű szobánk sose, csak egy nagy meg egy kicsi. Sokáig anyámmal aludtam együtt, kb. 19 évesen amikor hétköznap kollégista voltam cseréltünk. Hozzánk költözött az idős nagymamám, szegény öcsém vele aludt addig, na inkább az nem túl egészséges dolog, minthogy két testvér együtt aludjon.

Az iskolában volt hogy cikinek éreztem, de volt így más is, nem mindenkinek lehet saját szobája. Mindig is akartam egy saját kuckót, de hát ez jutott... sokáig saját ágyam se volt, csak szétnyithatós kanapé. Sőt, amikor kicsi voltam csak egy szobánk volt.

2015. febr. 23. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:

én is 15 vagyok (L) hugom is 8 :DDDDD

egy szobába vagyunk, nincs belőle semmi:)

2015. jún. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!