Nagyon gáz ha nagyon hosszúak a lábaim? 165 cm vagyok és a lábaim 94 cm hosszúak. Ez nagyon nagy ugye?
Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 17:30
1/19 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok
2014. dec. 12. 17:30
2/19 anonim válasza:
Hát én ezt így nem tudom magam elé képzelni. Számít a testalkat, az arányok.. kép nélkül nehéz erre válaszolni.
3/19 anonim válasza:
Combod vastag, vádlid vastag, aránytalanul dagadt a lábad? Ha mindhárom válasz nem, akkor nyugodj meg, főleg ha nem 42 vagy nagyobb a méreted. A hosszú lábak szépek. :)
4/19 A kérdező kommentje:
vékonyak a lábaim.
#2: csak van otthon méeőszalagod
2014. dec. 12. 18:13
5/19 anonim válasza:
4: az oké, de akkor mi van, nézegessem a centit vagy mi? :)
Abból nem fogom látni, hogy te ezekkel az arányokkal hogy festesz.
6/19 A kérdező kommentje:
karom válltól 24 cm
a törzsem nyak aljától (nem tudom honnan kell mérni): 22 cm kb de sztem rosszul mértem
fej:
2014. dec. 12. 18:31
7/19 A kérdező kommentje:
mármint a fejem 22 a trörzset meg mnidjárt írom újra mert elfelejtettem
2014. dec. 12. 18:31
8/19 anonim válasza:
De sok szabadidőd van, nekem sose jutna eszembe így leméregetni magam és utána problémázni a számokon. xD
Tök mindegy mennyit mutat a centi, az összkép a fontos.
9/19 anonim válasza:
Egyébként tényleg. Paintban bárki tud egy fekete kockát rajzolni. Időzítővel csinálsz képet magadról, (tapadósabb ruhában vagy csak alsóneműben, így látszódnak jól az arányok), kitakarod az arcod, meg a környezetet és feltöltöd. Ebből sokkal jobban meg tudjuk állapítai. Centivel nem tudok mit kezdeni, sosem álltam neki leméregetni lányokat, hogy vajon mennyi lehet az ideális.
10/19 anonim válasza:
Szerintem a karodat nagyon elmérted, bár nekem elég hosszú végtagjaim vannak és még magasabb is vagyok, de a karom válltól csuklóig 56 cm és a lábam pedig 81. Szóval nem tudom, tényleg küldhetnél egy fej nélküli képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!