Hosszúak és szépek a körmeim (eredeti) de az egyik véletlenül letört, de nagyon! Úgyhogy míg visszanő szeretnék műkörmöt tetetni! Milyet ajánlotok?
Nekem évek óta van műkörmöm, én nem bántam meg.
Nekem mindig porcelán volt.
Igen levágják de ha tényleg profi műkörmöshöz mész ő meg tudja úgy csinálni hogy csak arra az egy, letört körmödre rak műkörmöt és nem is látszik:)
Annál könnyebb felrakni egy műkörmöt, minél hosszabb az illető saját körme.De mivel a tied most leve rövid,nem csinálnak vele semmit,egyszerűen csak megreszelgetik egy kicsit. Szerintem nem érdemes egyszeri alkalomra felrakatni,mert húzósabb helyeken 5000-6000 ft között mozog az ára,másrészt ha lenő,le kell szedetni. Az nem tudom mennyi de szerintem olyan 1000-3000 ft körül lehet. Azt nem tanácsolom ,hogy magadnak szedd le ,mert jön vele a körmöd is :s
Praktikusabb hosszútávon a műköröm ha a hosszú körmöt szereted mert nem kell tartani tőle hogy letörik (jó esetben) :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!