Ciki ez így? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
20-on felül ősszel várhatóan fősulira megyek. Gondoltam csinálok facebook-ot hogy tudjam majd tartani a kapcsolatot a jövőbeni csoporttársakkal.
Csak éppen kb. 10-15 ember van akiket bejelölnék addig és az elég kevés, de a középsulis ismerősöket egytől egyig utálom, általánosból nem tartom senkivel a kapcsolatot már, meg távoli ismerősöket amúgy sem akarok, csak hogy legyen.
Nem bízom az emberekben, magamnak való is vagyok, és így eleve hátrányból indulhatok, mert "nézd már milyen gyér a fésze"?
Egy csajt is jó lenne szerezni, de így?
Látod pont ez a baj! Ki a frászt érdekel, hogy milyen a másik "fésze"? Én az ilyenre szarok rá, felőlem lehet egymillió ismerőse, de minek?
Én is csak olyanokat veszek fel ismerősnek, akit tényleg ismerek (osztálytársak stb.)
Ez a Facebook világ...
ha érdekel, én sohna meg nem nézem, hány ismerőse van valakinek. mikor bejelöl, az esetleges közös ismerősöket végignézem, hogy rájöjjek, vajon honnan is ismerhetem (ha rögtön nem egyértelmű), és esetleg megnézem a "falát", hogy mennyire őrült posztolgató, mennyire megy az idegeimre, ha elfogadom a felkérést. mást nem nézek és nem is érdekel, hogy szám szerint hány ismerőse van. meg ha új profil, akkor amúgy is általában kevesebb az ismerős. szóval nem kéne ezt cikinek érezned. csak nyugi. egy lányt se zavarna szerintem a dolog, már ha az a lány kicsit is értelmesebb.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!