Ez nagyon ciki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az ciki hogy nincs első unokatestvérem a többit meg nem érzem közel magamhoz,pl. a második unokatestvérem nekem olyan mint egy ismeros,de semmi más2011. júl. 30. 14:11
1/13 anonim válasza:
az a ciki, hogy ennyire id.ióta vagy..
2/13 anonim válasza:
jaja, tök ciki. rád van írva, hogy nincs unokatesód.
4/13 anonim válasza:
Hogy mersz így bárki szemébe nézni.
7/13 anonim válasza:
Masodik unokatestver mar nem annyira kozeli rokon. Nem baj, ha ismerosnek nezed, nem sokkal tobb.
8/13 anonim válasza:
Nekem sincsenek első unokatestvéreim, csak második unokatestvéreim, de maximum csak egyszer találkoztam velük. Így nekem még annyi kapcsolatom sincs velük mint Neked. Én ezt egyáltalán nem érzem cikinek, mert azért nem olyan nagyon-nagyon közeli rokonaim.
9/13 anonim válasza:
Képzeld, nekem még második unokatesóm sincs. Erről nem te tehetsz, miért érzed cikinek? Szerintem nem az.
10/13 anonim válasza:
Miért lenne ciki ?? Én az édestestvéremet tiszta szívemből utálom például.
Egyszer megölöm. Halál komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!