Ciki lenne hosszú távra tervezni?
Ha neked így jó és jó érzed magad, akkor nem tartom cikinek. Nincs törvénybe foglalva, hogy legalább 5 pasival kell együtt lenned, mire megtalálod az igazit!
Ha jól érzed magad a kapcsolatban, nem vágysz egyéb tapasztalatra akkor nyugodtan állapodj meg. :)
Igaz 1 év nem sok idő, de pl nekem 1.5-2 év együttlét után jött elő az első kapcsolatomban, hogy ki akarom próbálni más lánnyal is.
25/F
Ez a kiélés dolog pontosan olyan mint az összes többi dolog amit fel szoktak hozni pro és kontra. Van akinek kell, és van akinek nem!
És a lényeget elmondták már előttem. Az a lényeg, hogy te és a párod mit akartok, együtt,egymásért,egymással.
NE ők mondják már meg, hogy hogyan élj!
És nem ritka, hogy valaki az első párjával éldegél öregkoráig is.
A csajokat meg oltsd le, hogy a saját portájukon. Van egy tippem, hogy a többségük csak irígy. (ilyenkor jönnek ilyen agyament tanácsokkal)
Sok boldogságot egyébként.
Komolyan, ritka nagy idiótaságokat olvas itt az ember.
Barátnőd egy érzelmileg éretlen r*bi, akinek egy péló kevés. Már bocs.
De most őszintén: szerelmes vagy? Ha igen, akkor szerinted komolyan az lenne az ideális, ha őt dobnád, és random idegenekkel összefeküdnél?
Ez a "kiélni magad" meg akkora ökörség. Nem attól lesz teljes az ember élete, hogy agyba-főbe mindenkiovel d*ghat.
Ahhoz meg, hogy jól érezd magad, elég egy pasi is. Számomra kiélni magam azt jelenti, hogy azzal vagyok, azzal megyek szórakozni, stb, akit mindennél jobban szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!