Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes hosszú távra tervezni 17 évesen?
Ki bővíthetnéd egy kicsit!!
Amúgy ha párkapcsolatra gondolsz, akkor NEM!!!!
Nem szabad előre tervezni,fiatal vagy te is, éld ki magad, nem érdemes előre, mert csalódni fogsz, élj a mának, hogy legyen meglepetés a holnap!!=)
Szia!
Igen érdemes!:) Én is így gondolom. Ha szerelemes vagy, azt kell, hogy érzed, hogy ez örökké fog tartani, nem pedig azt, hogy háát most még együtt vagyok vele nyáron, mert az olyan buli, aztán szakítok vele.
Azért viszont ne járj annyira a fellegekben sem. Igaz vannak sikersztorik, de be kell, hogy lásd, hogy ilyen korban azért nem olyan túlságosan tartósak a kapcsolatok.
-Tündérlány(17)-
szerintem is erdemes...en CSAK es kizarolag hosszutavra terveztem mindig(az mas, hogy van ugy, hogy nem jon ossze)...
de tervezni mindig lehet, es kell is szerintem. en 16 evesen ismertem meg a paromat, ennek tobb mint ket eve. azota mar megfogadtam hogy ha nem megyek hozza felesegul akkor senkihez...:)
amugy anyumek 16 evesen oszt tarsak voltak, ennek 25 eve...
16 évesek voltunk, amikor összejöttünk a feleségemmel. Most már az első babánkat várjuk. Szerintem csakis hosszú távra érdemes tervezni. Különben mi értelme? Csak szórakozás?
26/f
17 évesen még nagyon nagyon fiatal az ember! Sztem nem érdemes. Bár vannak kivételek, de az esetek többségében akik korán kezdenek "komoly" kapcsolatba, azok előbb utóbb szétmennek. A környezetemben nem 1 ilyennel találkoztam.
Bár lehet h neked szerencséd lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!