Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes hosszú távra tervezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes hosszú távra tervezni 17 évesen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

Ki bővíthetnéd egy kicsit!!

Amúgy ha párkapcsolatra gondolsz, akkor NEM!!!!

Nem szabad előre tervezni,fiatal vagy te is, éld ki magad, nem érdemes előre, mert csalódni fogsz, élj a mának, hogy legyen meglepetés a holnap!!=)

2009. ápr. 13. 21:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy egy kapcsolatot komolyan gondolni. Hogy vele lennék még vagy 50 évig meg vele tervezed a jövőd. Nem vagyok bulis típus én inkább romantikus.
2009. ápr. 13. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
17 vtam mikor megismertem a férjemet..
2009. ápr. 13. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Jogos! Élj a mának, de persze legyenek terveid! Célok amiket szeretnél elérni....párkapcsolatban viszont hagyd meglepni magad szerintem!
2009. ápr. 13. 21:18
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Igen érdemes!:) Én is így gondolom. Ha szerelemes vagy, azt kell, hogy érzed, hogy ez örökké fog tartani, nem pedig azt, hogy háát most még együtt vagyok vele nyáron, mert az olyan buli, aztán szakítok vele.

Azért viszont ne járj annyira a fellegekben sem. Igaz vannak sikersztorik, de be kell, hogy lásd, hogy ilyen korban azért nem olyan túlságosan tartósak a kapcsolatok.

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 13. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Csak hosszú távra érdemes!
2009. ápr. 13. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

szerintem is erdemes...en CSAK es kizarolag hosszutavra terveztem mindig(az mas, hogy van ugy, hogy nem jon ossze)...

de tervezni mindig lehet, es kell is szerintem. en 16 evesen ismertem meg a paromat, ennek tobb mint ket eve. azota mar megfogadtam hogy ha nem megyek hozza felesegul akkor senkihez...:)

amugy anyumek 16 evesen oszt tarsak voltak, ennek 25 eve...

2009. ápr. 13. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

16 évesek voltunk, amikor összejöttünk a feleségemmel. Most már az első babánkat várjuk. Szerintem csakis hosszú távra érdemes tervezni. Különben mi értelme? Csak szórakozás?

26/f

2009. ápr. 13. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

17 évesen még nagyon nagyon fiatal az ember! Sztem nem érdemes. Bár vannak kivételek, de az esetek többségében akik korán kezdenek "komoly" kapcsolatba, azok előbb utóbb szétmennek. A környezetemben nem 1 ilyennel találkoztam.

Bár lehet h neked szerencséd lesz:)

2009. ápr. 13. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
2 gimis ismerősömről is tudom, hogy 4-ben már járt a későbbi férjével, azóta is házasok, több gyerekkel. És ennek több mint 10 éve.
2009. ápr. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!