Kezdőoldal » Utazás » Európa » Segítség kellene: nővérként...

Segítség kellene: nővérként melyik országba érdemes most a leginkább tervezni?

Figyelt kérdés
Özvegy vagyok, 49 éves nő, több mint 30 éves nővér-betegellátó-szakápoló tapasztalatom van. Anyagilag lassan az elégséges határ alá süllyedünk itthon. Családomat éppen csak el tudom tartani. A magyar egészségügy "fényes helyzete" nemigen becsüli meg a munkánkat, jóformán folyamatosan szűnnek meg a pótlékok, egyre nehezebb. Van valaki, aki hasonló munkakörben dolgozik valamely biztatóbb országban és tudna segíteni? Nem szeretnék nagyon messze menni, legfeljebb Írországig. Azért szeretném tudni, mert jelen pillanatban nem beszélek idegen nyelveket, de meg kell tanulnom, ha ki akarunk menni. Bármilyen segítő kezet vagy véleményt szívesen fogadok és megköszönöm.
2010. nov. 21. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Németországban talán a legjobb.Ott elég hétköznapi hogy felvesznek idős ember mellé valakit.

[link]

2010. nov. 21. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Angliában is szívesen fogadják a nővéreket,idős emberek mellé gondozókat..(én ilyen helyen dolgozom) De tudni kell társalgási szinten angolul,és ha kijössz le kell tenni külön egy munkavédelmi vizsgát..(nem nehéz csak pénzkérdés az egész..)
2010. nov. 21. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:

ma 19:48

bocsika

38/N

2010. nov. 21. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Németország vagy Ausztria.
2010. nov. 21. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Németország, Anglia

Nézz körül álláskereső portálokon. Ápolókat/nővéreket keresnek sok helyen külföldi munkákra.

2010. nov. 24. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Skandináv országok, nem vagyok benne biztos, hogy a svédeket vagy a norvégokat szokták jobban emlegetni no.1. egészségügy-importőrként... ők angol tudással is be szokták érni.
2010. nov. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!