Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal szeretnék hosszu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal szeretnék hosszu távra tervezni! Mit tegyek, hogy ő is így gondolja?

Figyelt kérdés
Üdv midnnekinek:) 17 éves lány vagyok, barátom 19 lessz! 9 hónapja vagyunk együtt! nagyon szeretjük egymást...ő a multkor mondta hogy egyre jobban szeret és én is őt! Néha vannak kisebb veszekedések mint minden kapcsolatban azonban komolyabb összeveszés még nem volt közöttünk:) Ugy gondolom, hogy ha jövőre (nyár fele) még együttleszünk szeretnék vele összeköltözni mert én ugy érzem megtaláltam az igazit, azonban nemtudom hogy ő ezt mennyire gondolhatja komolyan..egyszer rákérdeztem és azt momndta h ne tervezzünk messze van az még, meglátjuk mit hoz a jövő! szerintetek egy 19 éves fiu el tudná magát kötelezni ugy hogy még nem volt sok csaja??? (am látom h télleg szeret) És mi a garancia arra h jövöre is igy fog szeretni? Ez az első komoly kapcsolatom, kérlek segitsetek mire számithatok!!! Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. júl. 9. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

nem volt még komoly kapcsolatod....

az elsőt mindenki meseszépnek látja és az is mikor benne vagy de azért első mert lesz még, első de nem egyetlen...

ha nagyon akarod akkoris sztem várj vele és majd 1-2 év múlva meglátod hogy hogyan lesztek

2009. júl. 9. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
az első igazi kapcsolatomat élem már 3,5éve és komoly a dolog! De azért én is azt javaslom h várj, addig még sok minden változhat! És igen lekötheti magát melletted! Én most vagyok 19, a barátom 21 szal számolj utána h meddig bírja már mellettem:)
2009. júl. 9. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Felesleges ezzel foglalkozni, szerintem még ne is beszélj ilyesmiről. Ne mutass neki olyat hogy félsz hogy elveszíted mert attól megillyedhet. Ha jól müködik a kapcsolat te is jó vagy benne. Továbbra is legyél olyan mint eddig és nem lehet gond. Ha 9 hónap után így érez akkor valószínüleg ő is arra vágyik hogy minden így maradjon.
2009. júl. 9. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Soha semmire sincs az ember bebiztosítva. Ez egy olyan kiábrándító dolog amivel nem is nagyon szeretném megzavarni ezeket a szép éveidet...mert ilyenkor még ezt kell hinni.:)

Szeresd a barátodat, ne siettess semmit, majd jön az az összeköltözés magától.

2009. júl. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!