Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? A TESTVÉREM VER!

Mit tegyek? A TESTVÉREM VER!

Figyelt kérdés

Előbb bekapcsoltam az Xboxom, erre azt mondja: HAKÍTSAD LE K..VA GYORSAN!

Erre mondom neki hogy csukja be az ajtóját és nem hallja.. Erre azt mondja ki fogja b...ni az Xboxom, és elkezd rúgdosni, szorongatni a kezem. Mondtam neki hogy egyáltalán nem félek tőle, erre megjobban megver, úgy, hogy most tiszta lila vagyok és ha nem jön éppen anyu akkor talán még a kezem is kitori! Nincs olyan nap hogy ne szólna be nekem és ne törné össze a lelkem! Minden nap miatta sírok! Tönkre fog tenni! Mit tegyek? Pszichológushoz úgysem viszik el! Most is sírok, tönkretesz! Mit csináljak? 11 éves vagyok, ő 13

2015. jan. 29. 16:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az apám nem lakik már itt.
2015. jan. 29. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt. Igazából nem tudtam vele kezdeni semmit, mert nő vagyok, a bátyám meg 5 évvel idősebb nálam, szóval hiába is akartam volna megverni... Bár egyszer jól megharaptam, arra a mai napig büszke vagyok. Valahogy kinőttük egymás püfölését, de sose voltunk jó testvérek. Én behódoltam neki, az volt, amit mondott. Ha azt mondta, hogy halkítsam le, lehalkítottam. De még 2-3 éve is volt, hogy valami hülyeségen felcseszte magát és nekem akart jönni, akkor apánk állt közénk. Igen ám, csak apát úgy meglökte, hogy mindketten elestünk, átestünk az ajtón, ami szerencsére kinyílt... De úgy estem, hogy a lábam a küszöbön volt, apám erre ráesett a 95 kilójával, hát elég ronda zúzódás lett mindkét lábamon. Apának meg felszakadt a szemöldöke, mert esés közben lefejelte az ajtófélfát... Akkor megmondtam a testvéremnek, hogy a következő ilyen esetnél látlelet és feljelentés. Azóta nem történt hasonló, de változatlanul nem provokálom, alig beszélek, találkozom vele. Ez előtt tizenévesen vert meg utoljára. Eléggé kiszámíthatatlan. 27N
2015. jan. 29. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Éjjel, amikor alszik, akkor adj neki. Mondom.

Hiába erősebb, ha felriad azt se tudja hol van, ki ő. És Te vagy előnybe. Utána már megbeszélhetitek a dolgot.

2015. jan. 29. 17:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok és ő is
2015. jan. 29. 17:38
 15/17 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni a dolgot. kérdezd meg tőle hogy veled van-e baja, vagy csak rajtad veri le. ha nem működik szívasd meg jól :D
2015. jan. 31. 15:13
 16/17 anonim válasza:
Nekem meghalt a bátyám. És azt kérem minden pillanatba, hogy itt legyen és verjen meg. Tapossa meg az arcom. Mert biztos olyan célt akar vele szolgálni, ami jó nekem és az egész családomnak. Azt ajánlom, száj vele szembe szertetel. És nem értelek meg hogy van egy bátyád, aki így szeret és te ezt nem érzed, Bárki betámadna a kuksiát levágná.24f
2015. febr. 14. 04:47
 17/17 anonim válasza:

Szerintem a tesódnak szeretethiánya van. Ebben az is közrejátszik, hogy nincs veletek az édesapátok.

Amikor Te játszol egy géppel és nem együtt csináltok valamit, akkor is tudat alatt érzi, hogy nem értékeled sokra a társaságát. Féltékeny, de ezt sosem ismerné be, valószínűleg nincs is tudatában. Ne is hozd szóba!

Lehet, hogy most tűz és víz vagytok, de próbálj meg apránként egyre több programban, közös élményben részt venni vele.

2015. febr. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!