Mit tegyek? A TESTVÉREM VER!
Előbb bekapcsoltam az Xboxom, erre azt mondja: HAKÍTSAD LE K..VA GYORSAN!
Erre mondom neki hogy csukja be az ajtóját és nem hallja.. Erre azt mondja ki fogja b...ni az Xboxom, és elkezd rúgdosni, szorongatni a kezem. Mondtam neki hogy egyáltalán nem félek tőle, erre megjobban megver, úgy, hogy most tiszta lila vagyok és ha nem jön éppen anyu akkor talán még a kezem is kitori! Nincs olyan nap hogy ne szólna be nekem és ne törné össze a lelkem! Minden nap miatta sírok! Tönkre fog tenni! Mit tegyek? Pszichológushoz úgysem viszik el! Most is sírok, tönkretesz! Mit csináljak? 11 éves vagyok, ő 13
Éjjel, amikor alszik, akkor adj neki. Mondom.
Hiába erősebb, ha felriad azt se tudja hol van, ki ő. És Te vagy előnybe. Utána már megbeszélhetitek a dolgot.
Szerintem a tesódnak szeretethiánya van. Ebben az is közrejátszik, hogy nincs veletek az édesapátok.
Amikor Te játszol egy géppel és nem együtt csináltok valamit, akkor is tudat alatt érzi, hogy nem értékeled sokra a társaságát. Féltékeny, de ezt sosem ismerné be, valószínűleg nincs is tudatában. Ne is hozd szóba!
Lehet, hogy most tűz és víz vagytok, de próbálj meg apránként egyre több programban, közös élményben részt venni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!