Mennyi ido mulva fof megbocsajtani nekem a testverem?
Figyelt kérdés
A noveremnek volt egy kapcsolatat, nagyon komolyra terveztek gyerekekkel es eskuvovel. Kihagyom a reszleteket rovidebb leirom, a Noverem Hazudott a baratjanak ugy 3 hettel ezelott, a fiu rakerdezett nalam en pedig elmobdam az igazat. Nem tudtam Hogy ekkora baj lesz belole , piti dolgon kaptak ossze, de nagyon veszekedtek mert kiderult az igazsag es nekem volt igazam. Vegul kibekultek. A Noverem korulbelul 2 hetig nem beszelt velem miatta, az anyukam undoritonak tartott miatta hogy "tonkre akarom tenni a boldogsagukat". Ma itt volt a fiu nalunk es megint veszekedtek hogy a noverem felefonalt-e egy fiuval. En nagyon biztos voltam benne hogy igy volt mivel itthon voltam de nem koptem. Aztan a fiu azt mondta nem lesz semmilyen vita csak mondjam el az igazat. Elmondtam. A Noverem azt mondta hazug r"banc vagyok es nem telefonalt senkivel. A fiu azt mondta nekem hisz a multkor dolog miatt. Szakitottak. Pedig a fiuval kb 3 oran keresztul beszeltem hogy lehet rosszul ertettem, vagy hogy egy baratnojevel beszelt. Azt mondta le irta itt a noveremet es hogy nem az en hibam. Lehet Hogy ilyenkor kellett volna a "kegyes hazugsag" opciot valasztani. Szornyen erzem magam. A szobamba vagyok bezarkozva, nem merek beszelni a csaladommal,undoritonak gonosznak es feltekenynek neveznek, anyukam azt mondja ez volt a celom egesz vegig. Nem tudom mit tehetnek. segitsetek kerlek..mikor lesz jobb? Mikor fog ez elulni?
Ne hibáztasd magas. A kapcsolatot nem te tetted tönkre, hanem a nővéred, amikor sorozatosan olyan dolgokat csinált, amit a barátja nem tolerált volna, és még hazudott is minderről. Téged hazugságra kényszerítettek, ami nem szép dolog, és mint kiderült, nem is tudsz hazudni, főleg nem olyannak, akit egyébként kedvelsz. Az igazság a te szádból hangzott el, a szakításhoz vezető dolgokat viszont a nővéred követte el. Bárhogy máshogy jut a srác tudomására, ugyanez a vége, de könnyebb téged okolni, mint azt, aki tehet róla. Elég kegyetlen a családod, hogy ilyen undorító dolgokat mondanak rólad. Persze, direkt ez volt a célod, ezért kényszerítetted a nővéredet hazugságra és egyebekre, hogy később beköphesd a barátjánál.. nem is értem, mit gondolnak. Idővel biztosan lehiggadnak, és biztos lesz alkalmad beszélni velük, hogy elmondd a te álláspontodat. Szégyellni viszont ne szégyelld magad. Ők rosszabb dolgokat követtek el ellened, mint te ellenük.
2015. jan. 26. 01:28
3/17 anonim válasza:
Inkább a nővéred tűnik undorítónak, ahelyett hogy vállalná a dolgokat, rád keni inkább. Viszont ezért nem jó dolog belekeveredni még így se mások kapcsolatába.
2015. jan. 26. 03:32
4/17 anonim válasza:
Te ki kellett volna maradj mindenből! Hagytad volna, hogy intézzék a problémáikat ahogy akarják.
2015. jan. 26. 03:47
5/17 anonim válasza:
Na ezért nem kell belepofázni más kapcsolatába/életébe. Ugye ha borul a bili, akkor kell egy bűnbak akit pellengérre lehet állítani. Erre pedig a legjobb jelölt mindig az, aki olyasmibe üti az orrát, amihez semmi köze. Ebben az esetben ugye te, kedves kérdező. Amúgy én egy pillanatig nem tudlak sajnálni. Amikor először árulkodtál, arra még rá lehet fogni, hogy tényleg a jó szándék vezetett. De mikor másodszor csináltad, akkor már pontosan tudtad, hogy mi lesz a következménye, és ez undorító. Függetlenül attól, hogy mit művelt a nővéred, mert az csak rá és a pasira tartozik. Valószínűleg amúgy is szétmentek volna, de az is az ő dolguk.
Hát na, eltapsoltad a család bizalmát, de legalább a homlokodra tetováltathatod, hogy te vagy az igazság bajnoka.
2015. jan. 26. 04:05
6/17 anonim válasza:
A más magánélete nem a te dolgod, akkor sem ha a nővéred.
2015. jan. 26. 04:33
7/17 anonim válasza:
A fiunak tettel egy nagy szivesseget. Majd talal egy hozzamelto not. A csalad ki fog bekulni veled es legkozelebb a novered majd tudja, hogy nem fapizunk egy kapcsolatban.
2015. jan. 26. 04:42
8/17 anonim válasza:
"Utálatos szarkavaró vagy. A más magánélete nem a te dolgod, akkor sem ha a nővéred."
Ez f..szság. Tudtommal nem a kérdező kereste a srácot hogy "figyu figyu, a nővérem hazudott neked", hanem a srác kereste fel, és ő csak elmondta az igazat, ha piti dolog akkor hülyék hogy veszekednek rajta, másrészt az sem tiszta dolog, hogy ő tartsa a hátát más hazugsága miatt.
Ettől függetlenül a kérdező megmondhatta volna már az elején a srácnak hogy ne rajta keresztül informálódjon, és akkor tudatosan kimarad a képből.
2015. jan. 26. 04:51
9/17 anonim válasza:
Na, akkor most megtanultad, hogy mas kapcsolataba nem pofazunk bele, semmilyen modon. Plane nem csaladon belul.
Jogosan haragszanak rad egyebkent a csaladtagjaid. Ha tulzas is amit rolad mondanak az igaz hogy nem vagy sem okos, sem pedig lojalis a csaladodhoz.
Ha az ember az eletben a csaladjara sem szamithat, akkor senkire.
Lehet hogy a novered soha nem fog megbocsatani, lattam mar ilyet is.
2015. jan. 26. 07:29
10/17 anonim válasza:
Azt nem tudom, mikor fog megbocsájtani, de jó tanulópénz ez neked. legközelebb, ha valaki bele akar keverni a kapcsolati játszmáiba, csak annyit kell mondani: "Nem tudom, fogalmam sincs, beszélt-e vele. Hagyjatok ki ebből, oldjátok meg ketten!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!