Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyi ido mulva fof megbocsaj...

Mennyi ido mulva fof megbocsajtani nekem a testverem?

Figyelt kérdés
A noveremnek volt egy kapcsolatat, nagyon komolyra terveztek gyerekekkel es eskuvovel. Kihagyom a reszleteket rovidebb leirom, a Noverem Hazudott a baratjanak ugy 3 hettel ezelott, a fiu rakerdezett nalam en pedig elmobdam az igazat. Nem tudtam Hogy ekkora baj lesz belole , piti dolgon kaptak ossze, de nagyon veszekedtek mert kiderult az igazsag es nekem volt igazam. Vegul kibekultek. A Noverem korulbelul 2 hetig nem beszelt velem miatta, az anyukam undoritonak tartott miatta hogy "tonkre akarom tenni a boldogsagukat". Ma itt volt a fiu nalunk es megint veszekedtek hogy a noverem felefonalt-e egy fiuval. En nagyon biztos voltam benne hogy igy volt mivel itthon voltam de nem koptem. Aztan a fiu azt mondta nem lesz semmilyen vita csak mondjam el az igazat. Elmondtam. A Noverem azt mondta hazug r"banc vagyok es nem telefonalt senkivel. A fiu azt mondta nekem hisz a multkor dolog miatt. Szakitottak. Pedig a fiuval kb 3 oran keresztul beszeltem hogy lehet rosszul ertettem, vagy hogy egy baratnojevel beszelt. Azt mondta le irta itt a noveremet es hogy nem az en hibam. Lehet Hogy ilyenkor kellett volna a "kegyes hazugsag" opciot valasztani. Szornyen erzem magam. A szobamba vagyok bezarkozva, nem merek beszelni a csaladommal,undoritonak gonosznak es feltekenynek neveznek, anyukam azt mondja ez volt a celom egesz vegig. Nem tudom mit tehetnek. segitsetek kerlek..mikor lesz jobb? Mikor fog ez elulni?
2015. jan. 26. 00:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2015. jan. 26. 08:20
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, nekem ők tűnnek hisztis bunkóknak, hogy belerángatnak a veszekedéseikbe akaratod ellenére is, aztán te vagy a bűnbak. Ők kérjenek bocsánatot tőled.
2015. jan. 26. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Diplomatikusabb lett volna, ha kitérsz a krédés elől pl. azzal, hogy nem tudod, nem figyeltél stb.

Amúgy én sosem merném állítani, hogy a telefonban egy családtagom kivel beszélt, csak ha ő maga mondja nekem.

Az viszont ostobaság, hogy te tetted tönkre a kapcsolatot. Ne hazudozzon a barátja előtt, aztán nem bukik le, ennyi! Szerintem nyugodtan akadj ki rá, hogy a saját jellemtelensége miatt ne téged hibáztasson!

Egyébként ha nem vallotta be nővéred a barátjának, hogy kivel beszélt, esélyes, hogy megcsalta a barátját. Jobb is, hogy ebből nem lett házasság!

2015. jan. 26. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

13. vagyok.

Látom, jól le lepontoztak.

Tán csak nem azok, akik ugyanígy hazudoznak a párjuknak? ;-)

2015. jan. 26. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

szia!

Jól tetted hogy elmondtad neki. Gondolom te is tudni szeretnél arról ha a párod a hátad mögött ténykedne, hazudna neked. A nővéred a hazug ribanz nem te. Minek olyannak párkapcsolat, aki hazudik a párjának ezt sosem értettem! Persze most te vagy a bűnbak, a szemükben ...

2015. jan. 26. 14:04
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:

Valóban az a legjobb, ha mások ügyeiből kimaradsz.

A mésodik legjobb, ha már semmiképp se akarsz kimaradni , az, hogy a családodnak falazol, nem másnak. Igen, a kegyes hazugság verzió.

Sajnos ilyen esetekben nem az igazság kimondása a nyerő.

2015. jan. 27. 11:52
 17/17 xeniah ***** válasza:
34%

Kései Siratóval nagyon nem értek egyet. Miért is kellene a családtagomnak falazni, ha hazudott? Miért kell nekem lesüllyednem az ő szintjére, és szintén hazuggá válnom?

Kérdező szerintem a helyes dolgot tette, amikor az értékrendjéhez ragaszkodott, és nem görbítette be a gerincét, hogy a nővére szintjéhez lealacsonyodjon.

Mások vitájába nem érdemes beleavatkozni, de a kérdező itt nem igazán tudott kitérni, mert a fiú tőle várta a választ. Az ilyen kapcsolatnak sajnos amúgy sincs jövője, ha a fiú nem tud megbízni a barátnőjében, csak annak a testvérében. Ha kérdező falazott volna, és a fiú elveszi a nővérét, akkor vajon tartós, boldog házasság várt volna az ifjú párra?

Kérdező, tudnod kell, hogy a kapcsolatuk nem miattad ment tönkre, és ha a kegyes hazugságot választottad volna, akkor legfeljebb később borult volna a bili. De ugyanúgy kiborult volna.

2015. febr. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!