Mennyi ido mulva fof megbocsajtani nekem a testverem?
Diplomatikusabb lett volna, ha kitérsz a krédés elől pl. azzal, hogy nem tudod, nem figyeltél stb.
Amúgy én sosem merném állítani, hogy a telefonban egy családtagom kivel beszélt, csak ha ő maga mondja nekem.
Az viszont ostobaság, hogy te tetted tönkre a kapcsolatot. Ne hazudozzon a barátja előtt, aztán nem bukik le, ennyi! Szerintem nyugodtan akadj ki rá, hogy a saját jellemtelensége miatt ne téged hibáztasson!
Egyébként ha nem vallotta be nővéred a barátjának, hogy kivel beszélt, esélyes, hogy megcsalta a barátját. Jobb is, hogy ebből nem lett házasság!
13. vagyok.
Látom, jól le lepontoztak.
Tán csak nem azok, akik ugyanígy hazudoznak a párjuknak? ;-)
szia!
Jól tetted hogy elmondtad neki. Gondolom te is tudni szeretnél arról ha a párod a hátad mögött ténykedne, hazudna neked. A nővéred a hazug ribanz nem te. Minek olyannak párkapcsolat, aki hazudik a párjának ezt sosem értettem! Persze most te vagy a bűnbak, a szemükben ...
Valóban az a legjobb, ha mások ügyeiből kimaradsz.
A mésodik legjobb, ha már semmiképp se akarsz kimaradni , az, hogy a családodnak falazol, nem másnak. Igen, a kegyes hazugság verzió.
Sajnos ilyen esetekben nem az igazság kimondása a nyerő.
Kései Siratóval nagyon nem értek egyet. Miért is kellene a családtagomnak falazni, ha hazudott? Miért kell nekem lesüllyednem az ő szintjére, és szintén hazuggá válnom?
Kérdező szerintem a helyes dolgot tette, amikor az értékrendjéhez ragaszkodott, és nem görbítette be a gerincét, hogy a nővére szintjéhez lealacsonyodjon.
Mások vitájába nem érdemes beleavatkozni, de a kérdező itt nem igazán tudott kitérni, mert a fiú tőle várta a választ. Az ilyen kapcsolatnak sajnos amúgy sincs jövője, ha a fiú nem tud megbízni a barátnőjében, csak annak a testvérében. Ha kérdező falazott volna, és a fiú elveszi a nővérét, akkor vajon tartós, boldog házasság várt volna az ifjú párra?
Kérdező, tudnod kell, hogy a kapcsolatuk nem miattad ment tönkre, és ha a kegyes hazugságot választottad volna, akkor legfeljebb később borult volna a bili. De ugyanúgy kiborult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!