Utálom a testvérem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
3 éve nagyon rossz a kapcsolatunk.Mindenbe beleszól amit csinálok és folyomatosan ócsárol és ordibál velem.Már rég dolgozhatna de még mindig itthon van így nem hallgatok rá mert a szemembe semmi tekintélye nincs.Folyamatosan hazugságokat,meg nem történt dolgokat mesél rólam a szüleimnek.Már annyira utálom,hogy megtagadom,hogy a testvérem és nem hallgatom végig ahogy ordibál velem.Hamarosan itt a karácsony a hamis érzelmek ünnepe (ez esetben) Nem lenne okom kibékülni vele de nem is szeretnék neki ajándékot venni .De elrintani sem a karácsonyt egy újabb vitával.Mi legyen? 15/f2014. dec. 14. 14:52
1/6 Argloss válasza:
Kudarcba fulladt az élete. Nem tudja mit kezdjen magával. Kellene neki valaki aki értelmet adna az életének. A szüleid mit szólnak hozzá? Ők nem veszik észre, hogy valami gáz van vele?
2/6 anonim válasza:
Akkor ne vitázz vele. Próbáld meg elfogadni, hogy ő ilyen, s legyél te az okosabb. A veszekedés, vita egy játszma, ha nem vagy benne partner, előbb-utóbb abbahagyja. Valószínűleg neki sem jó, hogy otthon van, te tudod a miérteket. Amúgy mennyi idős? Sosem dolgozott? Nem is keres munkát? Azért ezek is fontos szempontok...
3/6 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy megutálom a tesóm. 16 éves lány vagyok, ő 26 férfi. Gondolkodás nélkül az életem adnám érte.
4/6 sunshine baby válasza:
Mi hárman vagyunk tesók, egy húgom (15), és egy öcsém (17)van.Rettenetes volt a kapcsolatunk. De utána ez változott :) szerencsére. Nagyon nehéz volt elhelyezkednem gimi után, így visszagondolva olyan lehettem mint a tesód. De végül minden helyre jött :) Találtam munkát,elköltöztem, meg még milliónyi dolog közre játszott.De azóta minden nap beszélünk, mindent megosztunk egymással.Egyszóval elválaszthatatlanok vagyunk. Adj neki időt, neki sem könnyű.Hidd el változni fog, meg te is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hálistennek ez helyrejött!:)
2014. dec. 31. 00:49
6/6 julcsyka89 válasza:
Nekem is hasonló a bajom.
Az idősebb öcsém (17) valamikor elviselhetetlen: beszólogat, gúnyneveket ragaszt rám stb. Lehet nem is emlékszik rá de egyszer ÉN húztam ki őt a bajból (nem emlékszem az esetre de ez az eset megmaradt bennem). Valamikor jólesik hogy nincs itthon, legalább békesség van a házba de anyámat féltem az idegösszeomlástól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!