Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? A TESTVÉREM VER!

Mit tegyek? A TESTVÉREM VER!

Figyelt kérdés

Előbb bekapcsoltam az Xboxom, erre azt mondja: HAKÍTSAD LE K..VA GYORSAN!

Erre mondom neki hogy csukja be az ajtóját és nem hallja.. Erre azt mondja ki fogja b...ni az Xboxom, és elkezd rúgdosni, szorongatni a kezem. Mondtam neki hogy egyáltalán nem félek tőle, erre megjobban megver, úgy, hogy most tiszta lila vagyok és ha nem jön éppen anyu akkor talán még a kezem is kitori! Nincs olyan nap hogy ne szólna be nekem és ne törné össze a lelkem! Minden nap miatta sírok! Tönkre fog tenni! Mit tegyek? Pszichológushoz úgysem viszik el! Most is sírok, tönkretesz! Mit csináljak? 11 éves vagyok, ő 13

2015. jan. 29. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Szóljál anyukádnak,hogy mit csinál veled!
2015. jan. 29. 16:48
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha tudod, hogy ilyen agresszív, akkor ne provokáld. Ha a szüleid nem foglalkoznak vele, te nem sok mást tehetsz, mint meghúzod maga. Vagy szembeszállsz vele és akkor újra meg újra megver.

Ha meg játszol akkor használj fejhallgatót és akkor legalább ebbe nem tud belekötni.

2015. jan. 29. 16:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudja ő is, és ő is hiába mondja neki hogy ne, akkor is csinálja
2015. jan. 29. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:
94%

Szólj a szüleidnek. Az legjobb barátnőm ugyanilyen cipőben járt, de amint szólt a szuleinek megjavultak a dolgok.

Bátorság,menni fog.

2015. jan. 29. 16:55
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

Jól megkellene agyalni...

Mondjuk éjszaka megrohamozni.

2015. jan. 29. 16:55
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Tűrj addig, amíg ugyanolyan fizikumú nem leszel. Erősödj meg, és visszatudsz neki állni. Kitartás!
2015. jan. 29. 17:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Vissza is szoktam vágni de azért ő nagyobb és erősebb is
2015. jan. 29. 17:01
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert te 11 vagy ő 13, persze hogy erősebb. De mire 18 leszel, simán megfogod tudni vágni. (Tapasztalat :D)
2015. jan. 29. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Kezdj el sürgősen küzdősportolni,de valami komolyat és valami keményet. Próbàld ràvenni a szüleidet,hogy had jàrjál,mert ebben a korban fontos és időben el tudnàd kezdeni és később más helyzetekben is meg tudod védeni magad.
2015. jan. 29. 17:08
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Ebbe apádat kéne bevonni..

Miaz, hogy valaki veri a tesrvérét...

Az lenne a legtekintéjesebb a apád kijelentené, hogy ebben a házban csak ő verehet.

2015. jan. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!