Milyen a viszonyotok a testvéretekkel?
Jó/rossz/nem tartjátok a kapcsolatot? Veled egy nemű? Hány év korkülönbség van köztetek? Közös vagy külön szobátok volt gyerekként? A szüleitek odafigyeltek rá, hogy ne kivételezzen semelyikőtökkel sem és tanítottak arra, hogy egymás segítsétek és ne marjátok egymást?
Köszönöm a válaszokat :)
"Valószínűleg a testvéreid is azt érzik, hogy megy a kivételezés, a külön szoba miatt. Vagyis ők úgy érzik, hogy te kapsz többet."
Nekem fontosabb is lenne, hogy a kamasz fiam meg a kamasz lányom legyen külön és a két lány meg együtt, mint az, hogy a 20 évest nyugodtan kúrogassa a gyerekágyban a barátja.
Tényleg furcsa helyzet...
Én sem engedném ezt a felállást.
Bátyám: 22 éves vele kicsi gyerekként sokat veszekedtünk/verekedtünk, aztán mikor elkezdtünk kamaszodni akkor olyan semleges lett a kapcsolatunk. Viszont pár éve már jól kijövünk és jó a kapcsolatunk. Ő most egyetemre jár és koliban lakik, de sokat beszélünk a neten keresztül. Külön szobánk volt.
Húgom: 18 éves egy szobánk volt sokáig, amikor olyan 6éves koromig jól kijöttünk játszottunk, meg minden, de amikor én elkezdtem az általánost ott kezdődtek a bajok. Nagyon nem jöttünk ki. Ez szerintem a közös szobának is köszönhető, mert mikor 16 éves lettem a szüleink felújították a házat és kaptam külön szobát. Mikor egy szobában laktunk egy filmet nem tudtunk megnézni, most viszont mindig átjárunk a másikhoz és úgy filmezünk.
Az érdekes, hogy akármennyire is nem jöttünk ki egymással mindig falaztunk a másiknak, ha gyerekként egy vázát törtünk el, vagy ha kamaszként titokba elmentünk bulizni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!