Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a viszonyotok a testvér...

Milyen a viszonyotok a testvéretekkel?

Figyelt kérdés

Jó/rossz/nem tartjátok a kapcsolatot? Veled egy nemű? Hány év korkülönbség van köztetek? Közös vagy külön szobátok volt gyerekként? A szüleitek odafigyeltek rá, hogy ne kivételezzen semelyikőtökkel sem és tanítottak arra, hogy egymás segítsétek és ne marjátok egymást?

Köszönöm a válaszokat :)

2015. jan. 23. 22:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg a testvéreid is azt érzik, hogy megy a kivételezés, a külön szoba miatt. Vagyis ők úgy érzik, hogy te kapsz többet."

Nekem fontosabb is lenne, hogy a kamasz fiam meg a kamasz lányom legyen külön és a két lány meg együtt, mint az, hogy a 20 évest nyugodtan kúrogassa a gyerekágyban a barátja.

2015. jan. 24. 16:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa helyzet...

Én sem engedném ezt a felállást.

2015. jan. 24. 16:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Bátyám van 4 évvel idősebb nálam. 18 éves koromig elviselhető volt a kapcsolatunk. Mikor elkezdtem az egyetemet akkor kezdett javulni a kapcsolatunk. Mivel ugyan az a végzettségünk így nagyon sok mindenben segített a tanulmányaim során illetve a munka megkezdése után. Két különböző cégnél dolgozunk de ugyan abban a városban, minden nap beszélünk segítjük egymást. Sokszor ebédelünk együtt, telefonon minden nap beszélünk. Külön szobánk volt mindig, szüleink nem kivételeztek egyikünkkel sem, mindig is arra tanítottak hogy segítsük egymást mert ha már ők nem lesznek akkor már csak ketten maradunk egymásnak.
2015. jan. 25. 00:37
 24/24 anonim ***** válasza:

Bátyám: 22 éves vele kicsi gyerekként sokat veszekedtünk/verekedtünk, aztán mikor elkezdtünk kamaszodni akkor olyan semleges lett a kapcsolatunk. Viszont pár éve már jól kijövünk és jó a kapcsolatunk. Ő most egyetemre jár és koliban lakik, de sokat beszélünk a neten keresztül. Külön szobánk volt.

Húgom: 18 éves egy szobánk volt sokáig, amikor olyan 6éves koromig jól kijöttünk játszottunk, meg minden, de amikor én elkezdtem az általánost ott kezdődtek a bajok. Nagyon nem jöttünk ki. Ez szerintem a közös szobának is köszönhető, mert mikor 16 éves lettem a szüleink felújították a házat és kaptam külön szobát. Mikor egy szobában laktunk egy filmet nem tudtunk megnézni, most viszont mindig átjárunk a másikhoz és úgy filmezünk.

Az érdekes, hogy akármennyire is nem jöttünk ki egymással mindig falaztunk a másiknak, ha gyerekként egy vázát törtünk el, vagy ha kamaszként titokba elmentünk bulizni.

22/L

2015. jan. 27. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!