Hogyan beszéljem ezt meg a testvéremmel, hogy ne legyen sértődés? Ti nagyon haragudnátok, vagy megértenétek?
A testvérem mostanában sokat veszekszik a feleségével. Megbeszélték, hogy elutaznának valahová pár napra a lányuk nélkül, hogy beszélgessenek és amennyire lehet, rendbe tegyék a dolgokat.
Úgy volt, hogy hétfőn és kedden én leszek a kislánnyal, de egy barátnőmnek kell segítenem, így nem tudok rá vigyázni.
ez most komoly?a barátnőd szakított,és emiatt lemondanád,amit korábban a TESTVÉREDNEK igértél?
Jó kis testvér vagy,örülök,hogy az enyém nem ilyen
ha ezt így megléped.. az szinte még egyet rúg a tesódék kapcsolatába.. ha eleve veszekednek ott lesz az asszonyka kezében az érv, hogy az egész családod olyan amilyen.
mert ez bizony iszonyúan aljas húzás a részedről. mintha direkt tönkre akarnád tenni a házasságukat vagy beverni az utolsó koporsószöget.
hogy mond meg? őszintén. Bocs, átvertelek titeket, váljatok el.
aztán majd lemeccselik egymással is, meg tesód veled is, hogy érdemes e tesónak hívni az ilyen embert.
Nekem egy barát sem lenne fontosabb, mint a családom. Te ezt már eldöntötted, ami elég szomorú. Nem tudom miért fontosabb neked egy már eleve vágányra futott kapcsolat, mint az, hogy a testvéred rendbe tudja tenni a házasságát.
Kicsit szállj magadba, itt senki sem ért veled egyet, ezen talán elgondolkodhatnál akkor.
Elmentek, én leszek a kislánnyal.
Beszéltem velük, nem örültek, de elfogadták. Aztán anyu felhívott és elmondott mindennek, megzsarolt hogy nem fizeti tovább a sulit meg az albérletem, szóval nem volt más választásom.
Eléggé el van túlozva ez az egész szerintem. Ha szar a házasságuk, akkor az út után is szar lesz. Nem értem, minek kell úgy beállítani, mintha az én hibám lenne, ha elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!